Imagini impresionante cu Andreea Esca și mama ei, din tinerețe: “Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată”. Cucerea prin eleganța ei

Fotografia i-a emoționat până la lacrimi pe internauți!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, fiind recunoscută pentru talentul și carisma ei inegalabile. De-a lungul carierei sale impresionante, vedeta a vorbit deseori despre familia sa, exprimându-și adesea mândria și respectul față de cea care i-a dat viață. Într-o recentă postare pe Instagram, ea a împărtășit imagini din tinerețe cu mama sa, Lucia Esca, lăsându-i pe toți cei care le-au văzut fără cuvinte.

Fotografia care i-a emoționat pe fanii Andreei Esca

Mama Andreei Esca are 84 de ani, dar continuă să fie un model de eleganță și vitalitate. În tinerețe, Lucica Esca arăta ca o adevărată divă, iar fotografiile publicate de fiica ei pe rețelele sociale demonstrează acest lucru.

Cu o senzualitate naturală și o atitudine care emana o eleganță de nedescris, Lucia Esca apare îmbrăcată într-un costum de baie într-una dintre imagini, așezată pe un motor, iar privirea sa emană pasiune și rafinament.

În schimb, în altă fotografie, femeia apare cu Andreea Esca, care la vremea aceea era doar un bebeluș. Imaginea i-a emoționat pe fani și a făcut senzație în mediul online.

Cu ce s-a ocupat Lucica Esca

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea Știrilor Pro TV a vorbit despre cea care i-a dat viață. Aceasta a mărturisit că mama sa și-ar fi dorit să ajungă actriță, dar, din păcate, pentru că tatăl ei a fost deținut politic, nu a avut voie să-și urmeze pasiunea.

Această dorință neîmplinită de a deveni actriță nu a împiedicat-o pe Lucia Esca să își trăiască viața cu aceeași pasiune și dedicare, lucrând ca asistentă medicală și devenind una dintre cele mai apreciate în domeniul său.

”Ar fi vrut să fie actriță și cred că i-ar fi reușit de minune (de altfel, toți Gemenii ar trebui să fie pe o scenă), dar pentru că tatăl ei a fost deținut politic, nu a avut voie să-și urmeze pasiunea. Foștii mei colegi de școală mă întreabă și acum ce face mama mea mișto și își amintesc cu plăcere ce mâncare bună ne făcea când veneau la mine în vizită și cât de elegantă era ea, la ședințele cu părinții.

Ce nu știau ei era că așa era mereu. Și în sala de operație, stătea și câte opt ore în picioare, pe tocuri. Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată. Când adormea fără să se demachieze, îmi zicea: La 60 de ani avea 49 de kg și alerga cu Alexia în brațe, de nu te țineai dupa ea”, a declarat, acum ceva timp, Andreea Esca.

Citește și Imagini rare cu Andreea Esca în costum de baie. Cum arată vedeta Pro TV, la 51 de ani, la plajă FOTO!

”Cel mai important om din viața mea”

Andreea Esca a mărturisit, de asemenea, că mama ei este cel mai important om din viața sa. A fost persoana care a sprijinit-o necondiționat și care a fost mereu alături de ea în momentele dificile.

”Mama mea știe, dar pot să îi mai spun și acum că este cel mai important om din viața mea! Și nu e o vorbă, așa, spusă aiurea, ci e adevărat că ea este persoana care m-a influențat cel mai mult în viață, m-a susținut cel mai mult și care a avut grijă de mine într-un fel în care le-aș dori tuturor copiilor să aibă grijă mamele lor de ei”, declara vedeta.

Citește și Ce a dezvăluit Andreea Esca despre salariul ei de la Pro TV. Replica genială dată de celebra știristă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *