Imagini impresionante cu Demi Moore, la 61 de ani, în costum de baie. Parcă timpul nici nu a trecut pentru ea, arată senzațional

Actrița este într-o formă de zile mari

Scris de: Daoud Andra

06 Jun. 2024

Unele vedete de peste Ocean demonstrează că poți arăta bine la orice vârstă, dacă ai grijă de tine. Un exemplu excelent în acest sens este Demi Moore care, la 61 de ani, arată mai bine decât multe colege de breaslă care au, poate, jumătate din vârsta ei.

Demi Moore arată impecabil în costum de baie

La 61 de ani, Demi Moore are curajul să poarte în continuare ținute provocatoare și să își pună în valoare formele. Actrița se laudă cu o siluetă de invidiat, iar acest lucru se vede cu ochiul liber la fiecare apariție a sa. În urmă cu doi ani, Demi a acceptat provocarea de a fi imaginea unei linii de costume de baie și a demonstrat, încă o dată, că și-a păstrat silueta care a consacrat-o.

Actrița a fost surprinsă însă și la plajă, de către paparazzi, și se poate vedea că arată la fel de bine și în fotografiile neretușate apărute în presă. În ceea ce privește secretele siluetei ei, actrița de peste Ocean a vorbit în câteva ocazii despre ce face ca să se mențină în formă. Demi Moore are grijă la alimentație și consumă multe fructe și legume proaspete, bogate în antioxidanți.

Vezi și: Dieta pe care o ține Demi Moore. Secretul care o ajută să arate spectaculos la 61 de ani

De asemenea, evită zahărul, grăsimile rafinate și alimentele procesate, care nu doar că îngrașă, dar duc la îmbătrânirea organismului. În ceea ce privește sportul, vedeta îmbină exercițiile de tip yoga și pilates cu antrenamente cardio, reușind astfel să se mențină în formă.

Actrița se laudă cu o siluetă de vis

Iubit cu 27 de ani mai tânăr decât ea?

Viața amoroasă a lui Demi Moore a fost întotdeauna un subiect de interes pentru presa mondenă. Actrița în vârstă de 61 de ani a fost căsătorită în trecut cu Ashton Kutcher, care este cu 15 ani mai tânăr decât ea. A mai avut încă două mariaje, respectiv cu Freddy Moore, al cărui nume de familie l-a păstrat, și cu Bruce Willis, alături de care are trei copii.

Vezi și: Cum și-a făcut apariția Demi Moore la Gala Premiilor Oscar 2024. A făcut furori! Arată de 16 ani, nu de 61 de ani

În ultimul timp, presa internațională a scris că actrița s-ar fi apropiat suspect de mult de cântărețul Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani. Cei doi au fost surprinși luând masa în oraș, la Cannes, unde au participat la Festivalul de Film. Joe Jonas este cu 27 de ani mai tânăr decât actrița americană și a ieșit recent dintr-o relație. El a fost căsătorit cu actrița Sophie Turner, din serialul Game of Thrones, și are doi copii cu ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *