Imagini impresionante cu Olivia Dunne, cea mai frumoasă gimnastă din lume. Cum se pozează, câștigă o avere pe lună din rețelele sociale

Iată cum arată cea mai frumoasă gimnastă din lume!

E adevărat că toate gimnastele au o frumusețe aparate, un corp perfect și atuuri fizice care nu pot trece neobservate. Însă, una este peste toate. Olivia Dunne are 21 de ani, este din Statele Unite ale Americii și a primit titulatura de ”cea mai frumoasă gimnastă din lume”. Blondina face senzaţie pe reţelele sociale. Iată cum se pozează și cât câștigă din TikTok și Instagram!

Cum arată cea mai frumoasă gimnastă din lume

În vârstă de 21 de ani, Olivia Dunne este din New Jerset, Statele Unite ale Americii, și a început să practice gimnastica încă de la o vârstă fragedă, mai exact de la trei ani.

Mai târztiu, când a ajuns la 11 ani, blondina a debutat în American Classic 2014 și s-a clasat pe locul 28. Ulterior, la o lună distanță, Olivia Dunne a obținut locul 12 în U.S. Classic, iar în anul 2017 și-a reprezentat țara natală.

Imagini de senzație cu Olivia Dunne

Totuși, superba sportivă nu a impresionat doar cu talentul ei, ci și cu fizicul superb și bine lucrat. Olivia Dunne are un trup de invidiat, forme de fotomodel, dar și un chip de păpușă.

Astfel, postările tinerei din mediul online nu pot fi trecute ușor cu vederea, mai ales de către urmașii lui Adam. De altfel, Olivia Dunne nu câștigă cei mai mulți bani din gimnastică, ci din postările pe care le face pe rețelele sociale.

Te-ar mai putea interesa și Cătălina Ponor, însărcinată cu al doilea copil. Modul inedit prin care fosta gimnastă a dat vestea: “Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată”!

”Sunt foarte norocoasă”

În urmă cu ceva timp, superba gimnastă a vorbit despre câștigurile sale din mediul online. Olivia Dunne nu a dorit să spună cu exactitate suma pe care o încasează dintr-o singură postare, dar a precizat totuşi că ea este formată din șase cifre.

”De obicei nu vorbesc niciodată despre bani, dar… aș spune, șase cifre”, a spus sportiva, potrivit Dailymail.co.uk.

Totodată, la un moment dat, gazda a întrebat dacă suma este sub 500.000 de dolari, iar blondina a adăugat: ”Da, da, sunt foarte norocoasă. Este pur și simplu o nebunie pentru mine.”

Potrivit informațiilor din presa internațională, Olivia Dunne ar avea o avere de 3,3 milioane de dolari. Tânăra sportivă se află pe locul doi în lista de câștiguri NIL pentru sportivii din facultate, după Bronny James.

Te-ar mai putea interesa și Ce tatuaj inedit și-a făcut Nadia Comăneci, la aproape 48 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii. Imaginea a ajuns pe internet, fanii au fost impresionați!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *