Imagini impresionante cu vila de 4,4 milioane de euro a Simonei Halep. Acolo a trăit cele mai frumoase momente alături de Toni Iuruc, iar acum o vinde

A organizat petrecerea de logodnă în curtea casei

Scris de: Daoud Andra

03 Jul. 2024

Simona Halep a luat o decizie radicală în privința vilei din Snagov, în care a locuit o perioadă alături de fostul ei soț. Jucătoarea de tenis a scos la vânzare casa, care valorează peste 4 milioane de euro, iar imaginile sunt impresionante.

Simona Halep vinde casa în care s-a logodit

De-a lungul timpului, Simona Halep a investit banii câștigați din tenis în bunuri și afaceri imobiliare. Sportiva deține hoteluri, dar și locuințe de lux, iar pe una dintre ele a decis să o vândă. Halep are o vilă la marginea Bucureștiului, pe malul lacului Snagov. Jucătoarea de tenis a petrecut mult timp acasă în pandemie, respectiv la începutul căsniciei cu Toni Iuruc.

Înainte de căsătorie, Halep și omul de afaceri au organizat o petrecere de logodnă chiar în curtea casei lor. Vila are o suprafață de 420 de metri pătrați și peste 10.000 de metri pătrați de teren, astfel că suma pe care sportiva o cere pentru locuință este de aproximativ 4,4 milioane de euro. Casa construită în stil minimalist are nouă camere și mai multe băi. Curtea generoasă are teren de tenis și piscină, precum și o priveliște superbă către lacul Snagov.

Vezi și: Simona Halep, în cea mai decoltată rochie purtată vreodată. Cum s-a afișat sportiva la Cluj, toată lumea a întors capul după ea

Imagini impresionante cu vila de 4 milioane de euro a Simonei Halep. Acolo a trăit cele mai frumoase momente alături de Toni Iuruc
Simona Halep și tatăl ei, în livingul casei

Ce plănuiește să facă după ce se retrage din tenis

Puțini știu că, pe lângă afacerile în domeniul imobiliar și turistic, Simona Halep a înființat și o fundație de care se ocupă buna ei prietenă, Georgiana Herda. După ce își va încheia cariera în tenis, sportiva plănuiește să se dedice mai mult fundației și, prin intermediul ei, să ajute oameni și copii.

”Înființarea fundației este o dorință mai veche a mea, dar este și o nouă provocare pentru mine, mijlocul prin care, pe termen lung, pot să dau și eu ceva înapoi. Alături de partenerii mei voi încerca să dezvolt proiecte de lungă durată. Unul din obiectivele de bază ale fundației este acela de a lăsa o moștenire după încheierea carierei. Practic, în momentul retragerii mele din tenis, mă voi dedica 100% acestui proiect.

Vezi și: Simona Halep a postat primele imaginile cu noul ei hotel. Cum arată complexul, sportiva pregătește o mare lovitură în afaceri

Ca sportiv profesionist am reușit să-mi ating obiectivele propuse, să devin lider mondial și să câștig un turneu de Grand Slam, acestea venind în urma unei munci și pregătiri constante și îndelungate. Părinții au fost lângă mine mereu, m-au susținut și m-au ajutat să depășesc toate greutățile pe care le-am întâmpinat până am atins ceea ce mi-am dorit.

Tot ei sunt cei care mi-au fixat reperele și valorile morale în care cred, cele care m-au determinat să înființez această fundație care va activa în 3 domenii importante: sport, sănătate și educație. Îmi place să mă întâlnesc cu oamenii, să discut, să-mi formez idei și să le știu nevoile, să încerc să mă implic în rezolvarea lor în special pe latura sportivă sau educațională”, spune Halep, potrivit site-ului oficial al fundației înființate în 2018.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arată soacra lui Daniel Pavel?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Bilete de avion foarte ieftine pentru Grecia. Cât costă zborul dus-întors către Creta sau Zakynthos
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a...
Prima imagine cu Emily Burghelea după ce a ieșit din operație. Fanii s-au cutremurat când...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Divorț neașteptat în showbizul românesc! A pierdut sarcina și apoi s-a despărțit de soț în...
Ileana Stana-Ionescu va fi incinerată pentru că „nu mai sunt locuri”! „Este o barbarie să...
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge...
Gina Pistol, în costum de BAIE! Cum ARATĂ când RENUNȚĂ la haine
Horoscop 6 Iulie 2024. Astazi, Taurii au parte de unele provocări, Racii iau o decizie...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 6 Iulie 2024. Nativii din zodia Fecioară scapă de o veche problemă...
3 zodii strălucesc, aducând succes și protecție în timp ce restul zodiacului se confruntă cu...
La doar două luni de la divorț,a spus motivul real al despărțirii. Ce i-a făcut...
Gina Pistol, în ipostaze îndrăznețe pe internet după anunțul că va prezenta MasterChef la PRO...
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *