Imagini impresionante din apartamentul de lux în care locuiește Alina Ceușan cu familia ei. Se întinde pe un întreg etaj: “Livingul este spațios, aici este leagănul”

Vezi cum arată apartamentul de lux în care locuiește Alina Ceușan cu familia ei!

Alina Ceușan, partenerul ei de viață, Raul Tișa, și băiețelul lor, Rock, locuiesc într-un apartament superb din Cluj-Napoca. Locuința de lux a vedetei este extrem de spațioasă, având peste 100 de metri pătrați. De asemenea, aceasta beneficiază și de două terase, iar decorul este unul foarte plăcut, realizat cu ajutorul unui specialist și cu obiecte de bună calitate.

Cum arată apartamentul din Cluj-Napoca în care locuiește Alina Ceușan cu familia ei

În vârstă de 31 de ani, Alina Ceușan se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, vedetei îi merge foarte bine, fiind o creatoare de conținut de succes, dar și prezentatoare la Love Island, o cunoscută emisiune de la Pro TV.

De asemenea, pe plan personal, blondinei îi merge foarte bine. Ea este căsătorită de aproape 5 ani de zile cu Raul Tișa și împreună au un băiețel, în vârstă de 4 ani, pe nume Rock. Toți trei locuiesc într-un apartament extrem de spațios și de frumos din Cluj-Napoca.

Cum și-a decorat vedeta locuința

Alina Ceușan și partenerul ei de viață și-au achiziționat locuința la care visau dintotdeauna în urmă cu șase ani de zile. La vremea aceea, cei doi parteneri și-au dorit un cămin spațios, pentru ca viitorul lor copil, cel care a și venit deja pe lume, să se poată juca în voie.

Zis si facut. Apartamentul din Cluj-Napoca în care stă acum vedeta de la Pro TV cu familia ei are o suprafață de peste 100 de metri pătrați. El se întinde pe un întreg etaj, are mai multe camere și două terase.

”Aceasta este casa noastră, este un apartament. Este în complexul Utopia din Cluj-Napoca. E un singur apartament pe tot etajul, așadar toate camerele sunt pe acest etaj, apartamentul având și două terase.

Livingul e spațios, aici e leagănul, locul meu preferat din toată casa. Aici îmi beau cafeaua, aici citesc sau mă bucur de priveliște. În sufragerie petrecem cel mai mult timp, aici ne strângem cu prietenii, cu familia, sau doar noi, aici bem un vin sau ne uităm pe Netflix.

Întreg designul casei a fost făcut de Sani Stranski, el s-a ocupat de întregul proiect, cap-coadă. Am ales și paleta de culori împreună”, a spus blondina, potrivit Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și Cât de schimbată este Alina Ceușan fără machiaj și filtre. Rar este văzută așa, imaginea i-a surprins pe mulți!

Detaliul care impresionează cel mai mult

În urmă cu ceva timp, Alina Ceușan le-a arătat internauților locuința ei completă și mulți au rămas impresionați de ușa de la dormitor. Nu vorbim de o ușă obișnuită, ci de una rotativă.

”Am instalat această ușă enormă, din ceva făcut de tatăl meu, din stejar. Este o ușă rotativă. Spațiul dormitorului e deschis, nu avem foarte multă mobilă, avem o baie deschisă.

Avem și baia aici, aproape de dormitor, de fapt e chiar în dormitor, pentru că nu avem ușă între cele două”, a precizat fosta concurentă de la Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și Alina Ceușan, cele mai noi detalii despre Love Island sezonul 2. Ce nu știau fanii despre gazda emisiunii de la Pro TV: “Am avut noroc” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Care va fi cea mai afectată zonă din București de ciclonul Ashley. Ce arată cele...
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a...
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
Prima imagine cu Levi Nicolas, bebeluşul Ancăi Dumitra, alias Gianinuţa din Las Fierbinţi FOTO
Cum și-a întreținut Ozana Barabancea copiii după divorț. Fostul soț a contribuit cu doar 35...
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am...
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Horoscop 29 Septembrie 2024. Astăzi, Scorpionii vor învăţa o lecţie valoroasă, Gemenii profită la maximum...
Horoscop Zilnic Duminică 29 Septembrie 2024. Vărsătorii vor reuși să obțină aprobările pe care le...
5 zodii își dau seama de propriile greșeli. Zodiile vor primi semne importante din partea...
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Motivul pentru care David Popovici a refuzat un cadou de mii de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *