Imagini nemaivăzute cu Angela Similea din tinerețe. Cum arăta celebra artistă. Este superbă și acum, dar atunci era de o frumusețe răpitoare FOTO

Iată cum arăta Angela Similea în tinerețe!

Mai are Angela Similea nevoie de vreo prezentare? Este, fără îndoială, una dintre cele mai respectate cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară. În anii ’70-’80, ea făcea furori în România datorită talentului, dar și frumuseții sale orbitoare. Acum, artista este extrem de cochetă și mulți o admiră pentru felul în care se întreține, dar stai să vezi cum arăta în tinerețe. Iată câteva imagini rare cu Angela Similea!

Fotografii rare cu Angela Similea. Cât de frumoasă era artista în tinerețe

În vârstă de 77 de ani, Angela Similea este, fără doar și poate, una dintre cele, dacă nu cea mai cochetă artistă de la noi din țară. Plină de viață, carismatică și mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața continuă să aibă o legătură strânsă cu publicul său prin activitatea sa din mediul online.

Ori de câte ori îi permite timpul, celebra solistă distribuie pe rețelele sociale imagini cu ea. Astfel, românii pot vedea cât de frumoasă și de aranjată este vedeta, chiar dacă se apropie vertiginos de opt decenii de existență.

Cum arăta Angela Similea în tinerețe

Și dacă acum vedeta impresionează cu aspectul său fizic, te poti gândi câte inimi a cucerit aceasta în tinerețe? Ei bine, numărul este, cu siguranță, foarte, foarte mare. Îți poți da seama de acest lucru numai privind imaginile din galeria foto a acestui articol.

Angela Similea era de-a dreptul superbă la începutul carierei sale în muzică, dar și mai târziu, când îi încânta pe români cu melodiile sale: ”Casa mea”, ”De n-ai să vii” şi ”Să mori de dragoste rănită”.

Citește și Angela Similea, plină de eleganță la 77 de ani. Cum a apărut artista de sărbători: “Ce minunată sunteți”!

A avut ghinion în dragoste

Însă, urmărind viața artistei, putem constata că frumusețea nu garantează norocul în iubire. Angela Similea a fost căsătorită de nu mai puțin de patru ori, iar marea sa iubire a fost nimeni altul decât actorul Florin Piersic.

Primul mariaj al artistei a fost cu Andi Constantin, dar acesta nu a durat prea mult. Solista l-a cunoscut pe chitaristul Sorin Movileanu și s-a despărțit de primul soț pentru a se căsători cu acesta.

În timpul acestui mariaj, vedeta a născut un fiu, pe Sorin. Ulterior, artista s-a separat și de tatăl copilului ei. Mai târziu, a ajuns la altar alături de Jan Hilgen, un afacerist olandez.

Aceasta a fost și cea mai lungă căsnicie a artistei. Ea a durat 17 ani, adică până în anul 1991. Însă, în timp ce era cu Jan, cântăreața s-a îndrăgostit de colegul ei de scenă, Florin Piersic, la rândul lui căsătorit. Astfel, cei doi și-au trăit povestea în mare secret.

”Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic”, declara, în trecut, Angela Similea.

”Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”, susținea, acum ceva timp, și celebrul actor.

Ultimul mariaj al artistei a fost cu politicianul Victor Surdu, care, din păcate a decedat în anul 2011 din cauza unei grave probleme de sănătate. În ceea ce-l privește pe fiul Angelei Similea, acesta este stabilit în SUA și are doi copii minunați, pe Grace şi pe Jan Christian.

Citește și Ce ascunde Angela Similea în spatele zâmbetului său. Șocul a fost atât de mare încât părul i-a albit complet!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *