Imagini nemaivăzute cu fiica lui Adrian Iovan. Cum arată și cu ce se ocupă Irina, este leită tatăl ei

În luna ianuarie 2024 se împlinesc 10 ani de la tragedia din Munții Apuseni, când Adrian Iovan și-a pierdut viața, în timp ce pilota o cursă umanitară. Soția lui, Romanița Iovan, a rămas singură cu un copil de crescut, însă puțini român știu că Albert nu este singurul lui copil. Iată cum arată și cu ce se ocupă Irina.

Secretul lui Adrian Iovan

Despre cum s-a cunoscut cu Adrian Iovan, Romanița a mărturisit că a fost dragoste la prima vedere, iar Albert a creat o legătură veşnică între ei doi.

„A fost o mare dragoste între noi, l-am iubit cel mai mult până acum. Nu puteam să-l cunosc decât la «biroul» lui, în avion. A fost prima dată când am invitat un bărbat la cafea, dar şi ultima oară… În uniforma de aviator e foarte sexy. Veneam de la Viena, dar destinul a făcut să fie o problemă la turnul de control şi să întârziem decolarea cu 20 de minute. Iar el obişnuia să-şi întâmpine pasagerii la intrare – când pasagerii urcă treptele avionului – şi, considerând că sunt suflete, nu saci de cartofi, acest lucru îţi dă siguranţă şi căldură. E foarte important. Stăteam pe primul loc în avion şi această întârziere a făcut să mă uit mai mult la el şi mi-a plăcut de el. Ajungând acasă, am pus mâna pe telefon, am sunat un prieten şi am aflat numărul lui de telefon. Şi l-am sunat. Chiar atunci, la patru ore de la aterizarea în Bucureşti. A fost o întâlnire a doua zi, a fost dragoste la prima vedere. S-a întâmplat ceva frumos şi a ieşit acest copil minunat (Albert – n.r.), care seamănă cu amândoi şi care cu siguranţă ne va crea această legătură specială toată viaţa”, relata creatoarea de modă în urmă cu câțiva ani.

Cum arată fiica lui din prima căsnicie

În timp ce Albert a crescut în lumina reflectoarelor, puține detalii se cunosc despre fiica lui Adrian Iovan din prima căsnicie. Ei bine, Irina locuiește de foarte mulți ani în Nisa, Franța, unde și-a întemeiat o familie.

Din punct de vedere profesional, s-a angajat la un hotel de 5 stele din oraș, făcând parte din departamentul de management. Apoi a visat să conducă un hotel de pe Coasta de Azur, motiv pentru care Irina și-a completat studiile în domeniu. În 2016, aceasta a plătit 65.000 de euro pentru un master la o facultate elvețiană de management hotelier.

Un an mai târziu, Irina a studiat la o facultate de management din Nisa, la două cursuri, unul de conducere și un master în marketing. Primul curs a costat 7.000 de euro, iar al doilea – 8.000 de euro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *