Imagini nemaivăzute cu locul copilăriei lui Klaus Iohannis. Cum arată casa în care a stat cu părinții, sora și bunicii FOTO

Vezi unde a copilărit Klaus Iohannis!

Până să ajungă președintele României și unul dintre cele mai sonore nume de la noi din țară, Klaus Iohanis a copilărit în Sibiu, într-o familie de etnici germani. Acolo, șeful statului a locuit într-o garsonieră modestă. Nu singur, ci împreună cu părinții, sora și bunicii lui. Iată cum arată casa în care a locuit cel mai important om al țării. Nimeni nu ar crede că a stat aici!

Imagini cu locuința în care a copilărit Klaus Iohannis

După reportajul exploziv al celor de la Recorder, numele lui Klaus Iohannis este din nou pe buzele tuturor. Jurnaliștii au dat de înțeles că președintele României va locui, la finalul celor două mandate, într-un imobil din cartierul Aviatorilor, care urmează să fie renovat cu peste 7 milioane de euro din bani publici.

Subiectul este unul extrem de discutat în această perioadă, dar rămâne de văzut dacă actualul lider al țării se va retrage în casa respectivă. Însă, până vom afla acest lucru, vă propunem să vedem unde anume a copilărit șeful statului.

Aici a stat președintele României

Klaus Iohannis a văzut pentru prima oară lumina zilei pe data de 13 iunie 1959, la Sibiu. Tatăl său, Gustav Heinz Johannis, și mama sa, Susanne, sunt sași transilvăneni.

Ei au emigrat în 1992, ca pensionari, din Sibiu în Germania, unde s-au stabilit la Würzburg, în Bavaria. Însă, casa din România a rămas pe mâinile fiului lor, ajuns președinte al României. De altfel, în afară de această propietate, Klaus Iohannis mai deține alte cinci locuințe în Sibiu.

Citește și Cum arătau Carmen și Klaus Iohannis în tinerețe. Imaginile inedite au scăpat pe internet, cu greu îi recunoști!

Casa a fost ridicată în anul 1754

Casa în care a copilărit șeful statului a fost construită în anul 1754. În spatele porții impunătoare, se poate observa o bucătărie de vară și o fântână funcțională. Mai târziu, Klaus Iohannis, părinții, sora și bunicii lui s-au mutat într-o garsonieră din centrul Sibiului.

În documentarul ”2 pentru România” de la Digi24, vecinii povestesc că familia președintelui era una foarte săracă, iar pe liderul statului şi-l amintesc ca fiind un copil timid și retras.

Citește și Irina Margareta Nistor, despre întâlnirea cu Klaus Iohannis: “A fost un moment care m-a măgulit, fără îndoială!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *