Imagini rare cu Andreea Esca în costum de baie. Cum arată vedeta Pro TV, la 51 de ani, la plajă FOTO

Care este secretul siluetei sale

Scris de: Daoud Andra

18 Jun. 2024

Este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, iar telespectatorii sunt obișnuiți să o vadă în ținute sobre și elegante. Atunci când nu este la pupitrul Știrilor Pro TV sau la diverse evenimente, Andreea Esca îmbracă ținute lejere. De asemenea, există numeroase fotografii cu ea din vacanță, în costum de baie.

Cum arată Andreea Esca la plajă

De-a lungul timpului, Andreea Esca a trecut prin câteva transformări vizibile. Știrista a devenit mamă de două ori, însă este mândră de formele ei și de felul în care arată. Dacă tunsoarea nu și-a mai schimbat-o de mai bine de 20 de ani, ei bine silueta ei a mai trecut prin câteva modificări, însă nu unele dramatice.

Vedeta de la Pro TV a apărut adesea în costum de baie, în vacanță, iar fanii ei au putut-o vedea și altfel decât apare la televizor. Indiferent că a publicat chiar ea fotografiile sau a fost surprinsă de paparazzi, prezentatoarea de știri a fost văzută atât în costume dintr-o singură bucată, cât și în unele din două piese.

Vezi și: Mama Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Cum a surprins-o nepoata sa, Alexia Eram. ”Te iubesc la nebunia infinitului”

Vedeta postează adesea fotografii din vacanță

Cum se menține în formă

Andreea Esca a vorbit recent despre metodele la care apelează pentru a fi în formă. Știrista nu ține diete restrictive, însă are grijă la alimentație, iar unele ingrediente le-a exclus complet din meniul ei. Nu face excese și are grijă să facă mișcare în mod regulat.

Vezi și: Ce dezvăluire a făcut Alessandra Stoicescu despre salariul Andreei Esca. Nu a ezitat să spună asta

”Încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii… Mă rog, tot ce știm că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate însă, nu vă pot da rețeta. Și atunci vă doresc să o găsiți, să știți că, dacă veți face, dacă veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Și bonus, să faceți un pic de sport în limita timpului”, a declarat Andreea Esca, pentru csid.ro.

”Am renunțat complet la sucuri carbogazoase și la dulciuri procesate. Încerc să evit pe cât posibil orice produs care conține zahăr rafinat sau aditivi alimentari. Micul dejun este esențial pentru mine. Îmi place să încep ziua cu un smoothie verde sau cu un bol de iaurt cu fructe proaspete și semințe de chia. Aceasta îmi oferă energia necesară pentru a face față provocărilor zilnice”, a mai spus vedeta, în trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *