Imagini rare cu familia lui Mihai Voropchievici. Câți copii are celebrul numerolog, doar apropiații știau

Iată câți copii are Mihai Voropchievici!

Mihai Voropchievici nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați numerologi de la noi din țară. Însă, puțini români cunosc detalii despre viața privată a expertului. Specialistul din emisiunea ”Adevăruri ascunse” își ține copiii departe de ochii curioșilor și sunt rare ocaziile când vorbește despre familia lui.

Câți moștenitori are Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici este un nume destul de cunoscut în România. Toată lumea îl știe de la televizor pe celebrul numerolog, mai exact din emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3 CNN, acolo unde aduce principalele previziuni astrale pentru perioada următoare. Însă, puțini sunt cei care cunosc detalii despre viața privată a specialistului.

Asta pentru că el este foarte discret atunci când vine vorba de familia lui. Totuși, în urmă cu ceva timp, Mihai Voropchievici, în vârstă de 68 de ani, le-a împărtășit fanilor săi din mediul online câteva imagini cu cei apropiați sufletului lui. Astfel, admiratorii numerologului au putut-o vedea, în premieră, pe soția acestuia, dar și pe cele două fiice.

Imagini rare cu familia lui Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici si familia lui

Ce studii are Mihai Voropchievici

La finalul anului 2019, Mihai Vorpchievici a făcut o afirmație surprinzătoare. El spunea, la vremea aceea, într-un interviu la Antena 3 CNN, că omenirea ar trebui să aibă grijă la sănătate și la partea de relaționare.

Ulterior, a urmat pandemia de coronavirus și tot ce a spus numerologul pare să fi avut un sens. Chiar și așa, mulți nu cred în previziunile lui Mihai Vorpchievici nici acum. Însă, puțini sunt cei care știu că expertul chiar a studiat ani buni astrologia.

De asemenea, Mihai Vorpchievici a vrut să afle totul despre cifrele și semnele magice pentru fiecare zodie în parte și nu s-a lăsat până când nu a reușit. Astfel, de-a lungul timpului, vedeta de la Antena 3 CNN a studiat astrologia, numerologia, chiromanția, cartomanția, dar și artele divinatorii.

Ulterior, expertul a scris cartea numită ”Numerele, zodiile și sănătatea”, în care face o legătură între numărul zilei de naștere și cum influențează aceasta destinul fiecărui om.

Citește și Horoscop rune 20-26 noiembrie 2023 cu Mihai Voropchievici. Zodia căreia i se schimbă destinul, e ferită de toate forțele malefice!

”Eu cred în Dumnezeu”

Previziunile lui Mihai Voropchievici sunt obținute cu ajutorul runelor și vin în contradicţie cu credința creștină, dar cu toate astea, specialistul se consideră o persoană credincioasă.

”Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest”, a precizat, la un moment dat, celebrul numerolog.

Citește și Ce destin ai în funcție de ultima cifră din CNP. Secrete dezvăluite de Mihai Voropchievici!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *