Imagini rare cu fiica Loredanei Groza. Cum arată Elena Boncea la 25 de ani

Fiica Loredanei Groza a împlinit astăzi 25 de ani

Astăzi, pe data de 14 iulie 2023, Elena Boncea, fiica Loredanei Groza și a lui Andrei Boncea, împlinește frumoasa vârstă de 25 de ani. Cu această ocazie, cântăreața a publlicat câteva imagini superbe cu tânăra, însoțite de un mesaj emoționant. Vedeta este extrem de mândră de singurul ei copil și are și de ce. Iată cum arată fiica artistei!

Loredana Groza îşi sărbătoreşte fiica. Elena Boncea s-a transformat într-o domnișoară superbă

Loredana Groza îşi aniversează vineri, 14 iulie, fiica. Elena Boncea împlineşte 25 de ani, iar felul în care arată i-a fascinat pe internauți. Mândă nevoie mare de copilul ei, artista a publicat astăzi, la ceas aniversar, mai multe imagini, pe Facebook, în care apare alături de frumoasa tânără. Acestea au fost însoțite și de un mesaj extrem de emoționant.

”Acum 25 de ani o aduceam pe lume pe Elena!!! Parcă fost ieri…Îți mulțumesc, Elena, că m-ai ales să-ți fiu mamă, că mi-ai dat un sens vieții, îți mulțumesc pentru toată bucuria , tandrețea și dragostea pe care mi-o dăruiești în fiecare zi mie și tuturor celor din jur! Iți doresc să-ți trăiești visele cu bucurie si fericire! La mulți ani! Te iubesc, mami”, a scris vedeta pe rețelele sociale.

După cum se poate observa, cele două seamănă ca două picături de apă. Elena Boncea are aceiași ochi ca cei ai mamei sale, aceeași privire fermecătoare, dar și același zâmbet molipsitor.

Citește și De ce s-a rupt prietenia dintre Catinca Roman și Loredana Groza: “M-a aruncat la gunoi”. A povestit, dezamăgită, tot ce s-a întâmplat!

Loredana Groza si fiica sa
Loredana Groza si fiica sa

Cum se înțelege Loredana Groza cu fiica sa

În urmă cu ceva timp, celebra cântăreață, care a ajuns acum la vârsta de 53 de ani, a dezvăluit ce relație există între ea și fiica sa, dar și cum se comportă în rolul de mamă.

”Ea e mai introvertită, ne destăinuim și ea îmi spune, uneori și când nu îmi spune tot în momentul respectiv, a doua zi, a treia zi, se deschide și mai mult.

Dar nu sunt o mamă de tipul mamelor noastre, care au trăit în comunism și nu vreau să le judec. Și erau niște subiecte tabu, pe care nu puteam să le abordăm niciodată’’, a declarat Loredana Groza, în cadrul unui interviu, acum ceva timp.

Citește și Loredana Groza revine la marea dragoste. Artista tocmai le-a dat vestea fanilor: „E o nouă provocare”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *