Imagini rare cu Mihaela Rădulescu și primul soț răpus de o boală cruntă. De ce s-au despărțit, de fapt

Cum arăta Mihaela Rădulescu și primul său soț, Bogdan Rădulescu, în tinerețe
Imagini rare cu Mihaela Rădulescu și primul soț răpus de o boală cruntă. De ce s-au despărțit, de fapt

Motivul din spatele despărțirii dintre Mihaela Rădulescu și primul său soț, Bogdan Rădulescu a ieșit la iveală după luni bune de la trecerea în neființă a acestuia. Cea care a făcut mărturisirile este și cea care i-a fost alături afaceristului în ultimele clipe din viață.

Bogdan Rădulescu a avut o viață plină de suișuri și coborâșuri

Cristina Ioana Dragu, verișoara primară a lui Bogdan Rădulescu, a vorbit despre ultima perioadă din viața regretatului afacerist. În anul 2022, când toată lumea credea că Bogdan Rădulescu suferă de o formă gravă de Covid, diagnosticul de cancer a venit ca un trăsnet asupra familiei, care nu se aștepta ca sănătatea lui să se degradeze atât de rapid.

„A fost la clinică privată de nenumărate ori dar nu vedeau problema, au aflat că are cancer cu o lună înainte să moară. Slăbise enorm, zăcea. Stăteam eu și sora mea Dana și aveam grija de el. Am insistat să mergem și la alt medic pentru că starea se înrăutățise iar ei spuneau în continuare că are pietre la rinichi, îi dădeau medicamente pentru stomac sau de fiere. Într-un final l-a văzut un profesor de la Spitalul Fundeni și acela i-a pus diagnostic de cancer. I s-a spus lui direct, dar nu s-a schimbat foarte mult pentru că bănuia că are ceva grav. Deja avea niște dureri foarte mari. Mânca și vomita tot”, a declarat, pentru click.ro, verișoara lui Bogdan Rădulescu.

S-ar părea că supărările și decepțiile să îi fi băgat boală în oase până ce sănătatea i s-a degradat până la capăt, când nu a mai putut fi salvat de niciun tratament. În încercarea de a-și mai prelungi viața măcar cu câteva luni, Bogdan Rădulescu și-a cheltuit și ultimii bani pe care îi mai avea.

„El a avut o viată extrem de stresantă. A încercat să facă tot felul de afaceri. Mergeau ce mergeau dar apoi picau cu totul. A fost extrem de ajutat de părinții mei care îl iubeau ca pe copilul lor. A avut perioade în care afacerile mergeau parfum apoi se prăbușeau. Cred că asa debutat boala lui. De la stres și supărări”, a mai explicat Cristina Ioana Dragu.

Mihaela Rădulescu și-a înșelat primul soț

Bogdan Rădulescu a făcut și închisoare în urma unui proces cu o renumită companie de bijuterii. Când a ieșit din pușcărie, a aflat că și-a pierdut casa, dar și iubita, care l-a părăsit și a golit imobilul în care locuiau. În ultimii ani, bărbatul nu a mai avut nicio relație serioasă. S-a aflat și de ce el și Mihaela Rădulescu au luat-o pe drumuri separate la scurt timp de la căsătorie.

„După Mihaela Rădulescu a mai fost căsătorit o singură dată cu o fata care era stewardesă, Diana, și de care s-a despărțiit după 2 ani. Apoi a mai fost 4 ani de zile cu o fată cu care urma sa se căsătorească. Nu am ințeles de ce s-au despărțit. De-atunci a avut doar relații pasagere dar în ultimul an a fost singur. (…) Era un bărbat foarte frumos. S-au cunoscut la facultate că și ea a făcut tot EFS, dar în timpul căsniciei ea nu a fost fidelă și s-a terminat tot. S-au căsătorit pe 4 decembrie 1988. Am fost la cununie deși aveam un bebeluș de o luna și jumătate. Petrecerea după cununie au făcut-o acasă. O iubea enorm. Era leșinat după ea. Chiar și după ce s-au despărțit au mai vorbit. Însă după Revoluție, când a devenit mai cunoscută, a renunțat să mai vorbească cu noi. Probabil era mai ocupată..nu știu ce să zic”, a mai povestit verișoara lui Bogdan Rădulescu.

Familia acestuia este supărată și din cauză că mai toți cei care au spus că îi sunt prieteni lui Bogdan Rădulescu au fost absenți de la înmormântare, dar și de la parastasul organizat în memoria sa. În timp ce la înmormântare și-au făcut apariția doar 20 de persoane, la capelă nu au fost mai mult de 4. La pomană doar 5 persoane au participat, fiind vorba despre cele două verișoare și copiii acestora.

Bogdan Rădulescu a murit în luna ianuarie a acestui an, la vârsta de 56 de ani, măcinat o lungă perioadă de una dintre cele mai nemiloase boli, cu care omenirea încă se luptă, și anume cancerul pancreatic. Boala era atât de avansată încât nici nu se mai putea ține pe picioare.

Mihaela și Bogdan Rădulescu au fost căsătoriți din 1989 și până în 1991. La acea vreme, Mihaela Țiganu, pe numele ei de fată, avea doar 20 de ani. Mariajul a ținut foarte puțin, zvonindu-se că șatena s-ar fi îndrăgostit de altcineva. Totuși, aceasta nu a renunțat niciodată la numele de familie preluat de la Bogdan Rădulescu, absolvent de IEFS și pasionat de canotaj. Nici când a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior ori cu Elan Schwartzenberg nu și-a schimbat numele de familie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *