Imagini rare din casa Danei Budeanu. Cum și-a amenajat vedeta locuința de Sărbători, a fost pe lux și eleganță FOTO

Ce a pus creatoarea de modă pe masa de Crăciun

Scris de: Daoud Andra

27 Dec. 2023

Dana Budeanu este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Creatoarea de modă postează rar imagini din locuința sa, însă atunci când o face, cei care o urmăresc pot vedea detalii legate de stilul de viață al vedetei. Cum și-a amenajat designerul casa și masa de sărbătoare? Imaginile publicate în mediul online i-au cucerit pe urmăritorii săi.

Cum și-a decorat Dana Budeanu locuința de Sărbători

Dana Budeanu nu este pasionată doar de modă, ci de bun gust în general. Creatoarea de stil și-a amenajat atât atelierul de creație, cât și locuința, după gusturile proprii, iar din când în când postează pe rețelele de socializare imagini atât de acasă, cât și de la showroom. Vedeta este foarte activă pe Instagram, acolo unde are aproape o jumătate de milion de urmăritori.

Cu ocazia Crăciunului, creatoarea de modă a publicat câteva fotografii de acasă, cu masa de sărbătoare și cu decorul. Cei care o urmăresc pe Instagram au putut vedea că Dana Budeanu a ales culoarea alb pentru a decora masa de Crăciun. Vesela cu margine aurie și tacâmurile de argint au fost aranjate ca la carte. Nu au lipsit de pe masă candelabrul cu lumânări albe și vazele de cristal cu flori naturale.

Citește și: Ipostaza inedită în care Dana Budeanu s-a lăsat fotografiată. Silueta de invidiat îi permite să se îmbrace așa

În fundal se vede bradul de Crăciun, decorat tot cu alb și argintiu. Dana Budeanu nu a ales preparate tradiționale pentru masa de Crăciun, după cum a dat de înțeles chiar ea. A postat o fotografie cu caviar, în dreptul căreia a scris, ironic, ”două sarmale”.

Imagini rare din casa Danei Budeanu. Cum și-a amenajat vedeta locuința de Sărbători, a fost pe lux și eleganță FOTO
Masa de Crăciun a Danei Budeanu

Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu de Crăciun

Creatoarea de modă a ales și o ținută festivă pentru ziua de Crăciun. Dana Budeanu a purtat o rochie roșie, din catifea, creație personală. Ținuta decupată în zona abdomenului, de lungime trei sferturi, se numește ”Bloom Monica” și se vinde la prețul de 1.600 de lei pe site-ul creatoarei de modă.

Vedeta a asortat o pereche de sandale cu imprimeu de leopard și s-a fotografiat în oglinda, într-una dintre camerele casei sale. Cu puțin timp înainte de Sărbători, Dana Budeanu a lansat o nouă colecție de ținute create de ea. Colecția de final de an se intitulează ”Love is glowing” și cuprinde creații perfecte pentru această perioadă a anului și nu numai.

Citește și: Fanii nu și-au mai putut lua privirea de la rochia ei. Ce a lăsat la vedere Dana Budeanu, apariție de senzație

Materialele folosite sunt paiete, catifea și dantelă, iar culorile care predomină sunt negru, auriu, roșu, alb și verde. Colecția nu cuprinde doar rochii, ci și seturi cu top și fustă sau top și pantaloni și sacouri. Prețul pentru o creație specială poate ajunge și la 4.500 de lei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *