Imagini senzaționale cu presupusa amantă a lui Zsolt Csergo, Kinga Sebestyén. Ce s-a ales de „rivala” Nicoletei Luciu, din ce face bani acum

A intrat în Cartea Recordurilor

Scris de: Daoud Andra

17 Nov. 2023

În urmă cu câțiva ani, lumea mondenă era dată peste cap de un scandal de infidelitate. Soțul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, era acuzat că ar avea o amantă. Paparazzi l-au surprins atunci în compania unei femei, la o petrecere pe yacht în Croația, iar presa tabloidă s-a grăbit să o numească ”rivala” Nicoletei Luciu. Cum arată în prezent presupusa amantă a lui Zsolt Csergo? Se menține într-o formă de invidiat, deși a devenit bunică între timp.

Ce s-a ales de presupusa amantă a lui Zsolt Csergo

La puțin timp după ce s-a căsătorit cu Nicoleta Luciu, omul de afaceri Zsolt Csergo a fost surprins în compania altei femei, la o petrecere privată. În ciuda zvonurilor legate de infidelitate, vedeta TV și-a iertat partenerul și au continuat să formeze o familie. Bruneta a renunțat la cariera în televiziune și s-a mutat alături de soț și de cei patru copii ai lor la Miercurea Ciuc, unde locuiește și în prezent.

Femeia cu care s-a spus că Zsolt Csergo ar fi înșelat-o pe Nicoleta Luciu nu era străină de lumina reflectoarelor. Pe numele ei Kinga Sebestyén, aceasta era, la vremea respectivă, una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness și apărea frecvent la televizor, pentru a promova sportul pe care îl practica.

Citește și: Ce s-a ales de presupusa amantă a lui Ștefan Bănică Jr. Abia o mai recunoști, cum s-a răzbunat Andreea Marin pe ea

Kinga avea, încă de atunci, o sală de sport și era instructor de kangoo jumps. Ea a făcut popular acest sport în țara noastră, încă din anul 2007, iar de atunci a promovat constant acest tip de mișcare.

Imagini senzaționale cu presupusa amantă a lui Zsolt Csergo, Kinga Sebestyén. Ce s-a ales de „rivala” Nicoletei Luciu, din ce face bani acum
Kinga Sebestyén este și în prezent antrenoare de kangoo jumps

Este bunică în prezent

Kinga Sebestyén are doi copii, o fată și un băiat, în vârstă de 27, respectiv 24 de ani. În 2020, ea a devenit și bunică, însă se păstrează în continuare în formă, datorită sportului pe care îl practică zilnic și pe care îl promovează. În urmă cu ceva timp, a organizat un eveniment în urma căruia a intrat în Cartea Recordurilor. Kinga a adunat la Oradea peste 1.500 de persoane, care au participat la cel mai mare antrenament de kangoo jumps din lume.

Citește și: Ce religie are Nicoleta Luciu, de fapt. Detaliul neașteptat care s-a aflat despre soția lui Zsolt Csergo

“Kangoo jumps este sportul sănătății și al fericirii! Sunt atât de mulți oameni în România și peste hotare care iubesc acest sport și îl practică cu cea mai mare bucurie! Kangoo Jumps făcut corect, cu instructori acreditați și ghete originale, aduce beneficii indiscutabile asupra sănătății și a siluetei. În plus, spre deosebire de alte sporturi, îl practici cu bucurie și plăcere de fiecare dată. Nu e niciodată o corvoadă. Au dovedit-o și cei peste 1.500 de oameni, de diverse vârste, copii și bătrâni deopotrivă, care au fost în Piața Unirii din Oradea duminică și au sărit și au urmat coregrafia noastră timp de cel puțin 30 de minute, fără oprire.”, spunea antrenoarea, în urmă evenimentului-record.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *