Imagini superbe cu fotbaliștii naționalei și familiile lor. Cum arată soțiile și copiii tricolorilor FOTO

Familiile i-au susținut la Euro 2024

Scris de: Daoud Andra

02 Jul. 2024

Jucătorii naționalei și-au luat cu ei familiile în Germania, iar cei dragi i-au susținut la meciurile din grupe. Într-una din zile, fotbaliștii au putut sta cu soțiile, copiii, frații și părinții câteva ore, iar imaginile surprinse au emoționat pe toată lumea.

Cum arată familiile fotbaliștilor de la națională

Echipa națională de fotbal a oferit cea mai frumoasă surpriză la Euro 2024 și a terminat grupa pe locul 1. Fotbaliștii lui Edi Iordănescu au avut alături de ei în Germania oamenii dragi, care i-au susținut din tribună la meciurile cu Ucraina, Slovacia și Belgia.

Andrei Rațiu, Ianis Hagi, Florin Niță, Florinel Coman, Nicolae Stanciu, Deian Sorescu, Valentin Mihăilă, Dennis Man, Denis Alibec și colegii lor au fost surprinși în fotografii împreună cu familiile lor, iar imaginile i-au emoționat pe suporteri. Portarul Niță, eroul naționalei, a fost fotografiat în timp ce îi împletea părul fiicei sale.

Vezi și: Imagini cu decorul de poveste în care s-au căsătorit Ianis Hagi și Elena Tănase. Ce nu s-a văzut la TV, cât a costat FOTO

”Înainte de a începe campionatul european, i-am spus soțului meu: ‘Iubire, îmi doresc din tot sufletul să fie calificarea cadoul meu’, iar el mi-a răspuns: ‘îți promit că voi face tot ce pot să îți îndeplinesc dorința’… și așa a fost! Mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu, fără El nu ajungeam aici. Mulțumesc din tot sufletul, soțului meu! Ești cel mai bun tată, soț și om de pe pământ! Eu, Andrei și Maya suntem foarte mândri de tine! Ești eroul nostru, dar și al României”, a scris Laura Niță, soția sa, pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Atunci când nu este pe teren, Niță este tătic full time

Mesajul transmis de selecționer, înainte de meciul cu Olanda

La rândul său, selecționerul României, Edi Iordănescu, a transmis un mesaj de încurajare pentru elevii săi. Cu o zi înainte de meciul cu Olanda, selecționerul României a scris pe Facebook:

”În mod cert ne aflăm în fața celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experiența lui uriașă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită. Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiție și sacrificiu. Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiție fără precedent și sacrificiu total într-o singură direcție.

Vezi și: Cât de frumoasă este soţia lui Edward Iordănescu, antrenorul echipei naţionale de fotbal a României. Femeia este mai tânără decât el cu 10 ani

Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieții sunt pregătiți, acum spun că sunt pregătiți dar e nevoie și de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci. Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult? Ceea ce am obținut până acum nu e deloc puțin. Dar cei care își iau soarta în propriile mâini, ca bărbați adevărați, sunt cei care nu se mulțumesc nici cu mult, nici cu puțin. Sunt cei care vor TOT!

Când milioane de români cântă în același timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: ‘Acum ori niciodată, croiește-ți altă soartă’. E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlnești o dată în viață. Iar dacă grupul va reacționa după chipul în care a fost construit și a performat, atunci își va croi cu adevărat o soartă. Un destin”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arată soacra lui Daniel Pavel?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *