Imagini uitate cu Ramona Olaru. Cum arăta vedeta la prima ei apariție în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru este o apariție plăcută pe micile ecrane. Este cunoscută pentru rolul său din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar nu multă lume își aduce aminte cum arăta vedete la început de carieră.

Cum arăta Ramona Olaru la prima ei apariție la TV

Ramona Olaru a avut un parcurs impresionant în televiziune. De-a lungul timpului, a reușit să mențină atenția publicului, iar oamenii o iubesc pentru caracterul ei jovial și naturalețea ei.

A apărut pentru prima dată pe micile ecrane în urmă cu 10 ani, pe platoul Neatza. De atunci și până în prezent a trecut prin schimbări radicale, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Ramona a intrat oficial în echipa Neatza în anul 2019, dar primul ei contact cu platoul emisiunii a avut loc în 2013. La acea vreme, vedeta arăta cu totul diferit față de prezent.

Era o brunetă cu părul lung și ondulat, purta ochelari și avea un stil vestimentar îndrăzneț. Obișnuia să poarte des fuste și rochii foarte scurte. Când a pășit prima dată pe platoul emisiunii purta rochie neagră și mulată. A fost iubită de public din prima secundă, datorită carismei.

„Doamnelor și domnilor, este bună, nebună și punctuală, după cum singură se descrie, și a sosit la Neatza cu tot cu cei 25 de ani pe care îi deține: Ramona Nicoleta”, a prezentat-o Răzvan Simion.

De ce a decis Ramona Olaru să meargă la psiholog

Ramona a făcut mărturisiri sincere despre faptul că a decis să apeleze la ajutorul unui psiholog pentru a-și gestiona mai bine emoțiile și trăirile.

„Mi s-a implementat oarecum în minte și în dorința de a face asta tot din cauza acelor persoane din viața mea care mă trăgeau în jos, ei având traumele lor le proiectau asupra mea și îmi spuneau că sunt nu știu cum, că fac nu știu ce, că am nevoie de un psiholog, că sunt prea multe probleme.

O spunea în sensul că e ceva grav. Din răutatea cuiva eu am ajuns la psiholog și mai târziu i-am mulțumit.

Am zis să încerc și treaba asta, poate chiar am niște probleme. Nu e ok ca cineva să-ți spună cineva asta, să te abuzeze psihologic.

Am întrebat pe cineva de un psiholog, am mers de 2-3 ori și mi-a plăcut atât de mult să scot de la mine lucruri pe care le îngropasem cu mulți ani în urmă și să mă redescopăr și să descopăr cât de mișto sunt și câte lucruri pot să fac în viața asta cu lucrurile tratate în interior.

Au fost zile în care nu-mi înțelegeam stările, plângeam, dar și râdeam și mă distram. Au fost lucruri îngropate atât de adânc încât nici nu mai știam că s-au întâmplat”, a spus Ramona Olaru în cadrul Open Mind Podcast.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Meghan Markle și Kate Middleton, la un pas de împăcare!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *