Imaginile pe care Nicoleta Luciu le-ar vrea șterse. Așa arăta înainte să ajungă vedetă, prin ce transformări a trecut

Uite cum arăta Nicoleta Luciu înainte de a deveni cunoscută!

Nicoleta Luciu a fost, fără îndoială, una din cele mai frumoase vedete de la noi din țară. De ani buni, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să se ocupe de creșterea copiilor ei, dar admiratorii ei nu au uitat-o. Bruneta a rămas în amintirea lor datorită trăsăturilor fizice și telenovelelor în care a jucat, dar iată cum arăta diva înainte de a deveni vedetă!

Cum arăta Nicoleta Luciu înainte de a-și face debutul în televiziune

Nicoleta Luciu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. A fost și încă este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. De altfel, în urmă cu mai bine de două decenii, bruneta, cunoscută pentru bustul ei generos, era considerată cea mai atrăgătoare vedeta din România.

Încă din adolescență, Nicoleta Luciu și-a dorit să devină celebră, iar ambiția de care a dat dovadă a ajutat-o să ajungă acolo unde și-a propus. Pentru ca era conștientă de felul în care arată, vedeta a acceptat să pozeze în Playboy, iar apoi succesul a venit ușor.

Nicoleta Luciu, imagini de senzație din tinerețe

Cum arăta, însă, Nicoleta Luciu înainte de perioada sa de glorie? Ei bine, cu ceva timp în urmă, partenera de viață a lui Zsolt Csergo a postat pe rețelele sociale câteva imagini din tinerețe, în care purta fel și fel de ținute provocatoare. Ulterior, imaginile au fost preluate și de presă. Vezi câteva fotografii în galeria FOTO a acestui articol!

Așa cum se poate observa, Nicoleta Luciu avea același păr frumos, negru ca abanosul, iar formele ei erau bine definite. Totuși, actrița era extrem de schimbată față de cum o cunoaștem în prezent.

Citește și Gafa făcută de Nicoleta Luciu când a îmbrăcat rochia prea decoltată. Ce s-a văzut imediat: “Ieşeau din sutien”!

Ce operații estetice are Nicoleta Luciu

Fanii Nicoletei Luciu au observat de-a lungul timpului faptul că preferata lor s-a schimbat din punct de vedere fizic, însă puțini dintre ei știu câte operații estetice are bruneta, de fapt.

Ei bine, soția lui Zsolt Csergo are în prezent buzele mai mari și pomeții mai proeminenți, asta datorită unor injecții cu botox și acid hialuronic. Însă, acestea nu sunt singurele intervenții pe care și le-a făcut de-a lungul anilor vedeta.

După ce a adus pe lume tripleții, Nicoleta Luciu și-a modificat bustul. Mai exact, bruneta a apelat la o intervenție de mărire și ridicare a sânilor pentru a le reda aspectul frumos.

Amtintim că diva, acum în vârstă de 43 de ani, are patru copii cu Zsolt Csergo. Cel mai mare dintre ei a primit numele tatălui său, iar tripleții se numesc Karol, Kim și Kevin.

Citește și Ce religie are Nicoleta Luciu, de fapt. Detaliul neașteptat care s-a aflat despre soția lui Zsolt Csergo!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *