Imaginile pe care soțul Nicoletei Luciu le vrea șterse. Cum arăta bruneta în costum de baie. Demult nu s-a mai pozat atât de sexy FOTO

Fotografii de colecție cu vedeta în costum de baie!

Nicoleta Luciu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Deși s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor, ea nu a fost uitată de români, așa că rămâne una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. De când s-a căsătorit, bruneta s-a dedicat vieții de familie și, în special rolului de mamă. Totodată, ea s-a ”cumințit” și nu a mai pozat atât de sexy, precum o făcea odinioară. Iată câteva imagini de colecție cu cea care a făcut furori în telenovela ”Inimă de ţigan”!

Imagini de colecție cu Nicoleta Luciu în costum de baie

În lumea showbiz-ului românesc, Nicoleta Luciu a fost mereu o prezență elegantă și rafinată, cunoscută pentru frumusețea sa naturală și pentru stilul său sofisticat.

În tinerețe, vedeta a făcut furori datorită trupului său perfect și bustului generos. Ea frânt inimile multor bărbați de la noi din țară. Însă, nu ar trebui să mire pe nimeni acest lucru. Privește imaginile din galeria foto a acestui articol și vei înțelege de ce.

Nicoleta Luciu, printre cele mai frumoase femei din România

Noi am adunat o serie de imagini de colecție cu Nicoleta Luciu în costum de baie și nu numai, care au captat atenția fanilor și a presei de-a lungul timpului. După cum se poate observa în imagini, bruneta arăta și încă arată senzațional, cu toate că acum are 43 de ani și este și mamă a patru copii.

Vedeta și soțul ei, afaceristul Zsolt Csergo, îi au împreună pe Zsolt Jr. și pe tripleții Karol, Kim și Kevin. Toți locuiesc în Miercurea Ciuc, orașul natal al omului de afaceri.

Citește și Vedete din România, în ziua nunții. Cum arătau Andreea Esca, Adela Popescu sau Nicoleta Luciu când s-au căsătorit. Imagini de colecție!

Zsolt Csergo, despre zvonurile de divorț

Nu de puține ori au apărut zvonuri cu privire la un divorț între Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo. Însă, de fiecare dată, cei doi parteneri de viață au preferat să nu comenteze informațiile apărute.

Totuși, de curând, omul de afaceri a rupt tăcerea și a vorbit despre divorțul de mama copiilor săi. Iată ce a mărturisit bărbatul.

”Nu este nimic adevărat. La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Nu v-ați săturat că de 15 ani apar astfel de informații fără nicio dovadă.

Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi, și copiii”, a declarat Zsolt Csergo pentru Cancan.ro.

Citește și Cum arată Nicoleta Luciu, la 43 de ani. A renunțat la ținutele provocatoare, însă continuă să atragă toate privirile!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *