În ce a ales Andra Gogan să-și investească banii câștigați în online: “Am zis că merită tot efortul financiar”. Ce premiu a câștigat recent VIDEO EXCLUSIV

„Am mai câștigat premii la viața mea, dar acesta cred că este cel mai important”

Andra Gogan a câștigat premiul pentru “Cel mai iubit star român”, astfel că a mers până în America pentru a participa la Nickelodeon Kids’ Choice Awards. Aceasta a concurat cu nume grele din industria din România, astfel că s-a bucurat nespus când a aflat rezultatul. Tânăra a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cum s-a desfășurat ultima perioadă din viața ei, explicând că a făcut un efort financiar pentru a fi prezentă la gala.

Andra Gogan: “Am mai câștigat premii la viața mea, dar acesta cred că este cel mai important”

Andra Gogan ne-a mărturisit că a visat încă de când era mică să câștige un astfel de premiu și să meargă la un asemenea eveniment, unde s-a întâlnit cu foarte multe staruri. Aceasta a trăit o bucurie imensă în momentul în care a ajuns la gală:

“Mă bucur pentru că lumea mă întreabă de asta! Am mai câștigat premii la viața mea, dar acesta cred că este cel mai important, premiul pentru cel mai iubit star român la Nickelodeon Kids’ Choice Awards. Era visul meu de când eram mică. A fost ca un vis împlinit și m-am bucurat pentru că am putut să fac parte din evenimentul de acolo, din LA, să fiu chiar în nucleul concursului. Am fost fericită să fiu pe scenă alături de mari artiști pe care îi știu de când sunt mică.”

Cu cine a concurat

Andra Gogan a concurat cu Alina Eremia, Smiley și familia Melimi pentru acest premiu. Vedeta și-a dorit foarte mult să obțină titlul de “Cel mai iubit star român”, însă consideră că toți îl meritau, ținând cont că muncesc foarte mult:

“Alina Eremia, Smiley și familia Melimi, din câte știu. (n.r. au concurat împotriva ei). Sincer, toți suntem speciali în felul nostru și toți meritam acest premiu pentru că toți muncim foarte mult. M-am bucurat, totuși, pentru că am primit acest premiu, îmi doream foarte mult. Chiar am considerat că sunt vârf de generație pentru copii și adolescenți pentru că Nickelodeon Kids’ Choice Awards cam despre asta este.”

Citește și Andra Gogan, urmărită până acasă de doi fani. Cum a gestionat lucrurile și prin ce situații incomode a mai trecut EXCLUSIV

Nu își dorește neapărat să dubleze personaje și în limba engleză

Mulți au copilărit cu vocea Andrei Gogan, mai ales pentru că tânăra, pe lângă cariera din mediul online, a dublat numeroase personaje din desene animate. Cu toate acestea, ea nu își dorește neapărat să meargă la următorul nivel, însă nu refuză ideea de a prelua proiecte și în limba engleză:

“Nu are chiar legătură cu Nickelodeon, este un fel de Oscar al actorilor, influencerilor și artiștilor de acolo mai mici, pentru generația mică. Dar de ce nu, poate în viitor accentul meu din engleză o să fie din ce în ce mai bun și o să mă ia și pentru roluri de acolo la dublaje. Dar nu asta îmi doresc, dar poate o să se întâmple.”

Andra Gogan și-a investit banii câștigați în mediul online pentru a merge în America la un eveniment important
Andra Gogan

A făcut un efort financiar pentru a participa la eveniment

În același timp, Andra Gogan a făcut o investiție mare pentru a putea participa la eveniment. Cu toate acestea, ea ne-a mărturisit că totul a meritat:

“Mereu mă bucur de invitații. Chiar dacă sunt acolo, unii nu primesc invitație. Tocmai pentru că am primit această invitație, am zis că merită tot efortul financiar, nu știi cum poți să te întâlnești cu X și cu Y. Cum m-am întâlnit cu MrBeast și aproape am făcut poză cu el. Era în spatele meu și nu am reușit să îl prind și la poză, dar am reușit să vorbesc cu el măcar. Ideea este că este frumos sentimentul de a fi acolo și merită toți banii pe care îi câștig din social media, să zicem.”

Citește și Andra și Răzvan Gogan, la un singur pas de a lucra cu „greii” de la Disney. „E țelul nostru în momentul de față” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *