Ingredientul de aur pe care să-l pui în salata orientală. Îi dă un gust divin

Secretul pentru cea mai bună salată orientală!
Ingredientul de aur pe care să-l pui în salata orientală. Îi dă un gust divin

Paștele se apropie cu pași repezi, iar majoritatea gospodinelor se gândesc deja la bunătăţile pe care le vor pune pe masa în ziua acestei importante sărbători religioase. Printre preparate se va număra cu siguranţă şi salata orientală. Vrei să-ți iasă perfect, nu-i așa? Ei bine, atunci ține cont de sfatul nostru. Iată ce ingredient să adaugi!

Cum să prepari cea mai bună salată orientală

Sala orientală este, fără doar și poate, unul dintre preparatele preferate de români pentru mesele festive. De Paște sau de Crăciun, multe gospodine aleg să o prepare, ea ocupând un loc de cinste printre platourile cu bunătăți.

Vrei să-ți impresionezi familia sau musafirii? Ei bine, dacă da, află că această rețetă de salată orientală este perfectă. Cu ea nu vei da niciodată greș. Toți vor rămâne mască atunci când vor gusta din preparat!

Ce ingredient să adaugi în salata orientală

Te-ai săturat de rețeta clasică a salatei orientale? Atunci alege ceva diferit. Adăugând acest ingredient banal, gustul preparatului se va schimba imediat în bine.

Vorbim despre ceapa roșie. Da, ai auzit bine! Însă, nu adăuga această legumă în starea ei naturală, ci marineaz-o. Te vei îndrăgosti pe loc de această rețetă de salată orientală!

Te-ar mai putea interesa și Ce să adaugi în salata orientală de post ca să iasă gustoasă. Ingredientele care nu trebuie să lipsească din farfurie, îi dau un plus de savoare!

Cum se marinează ceapa roșie

În continuarea articolului, îți prezentăm o metodă de marinare a cepei roșii. Este o metodă utilizată în bucătăriile marilor restaurante ale lumii.

Pentru întregul proces de marinare al acestei legume populare, vei avea nevoie de 200 de ml de oțet de vin alb, de 15 ml de ulei de floarea soarelui și de 50 de ml de apă. Tototdată, pune deoparte și o linguriță de zahăr, dar și una de sare.

Acum, toacă ceapa roșie fâșii, după care presară sare peste ea și pune-o într-o caserolă cu capac. Ulterior, ia un bol, pune restul ingredientelor și amestecă-le foarte bine. Mai departe, toarnă compoziția lichidă peste ceapa cu sare din caserolă.

Pune capacul recipientului și amestecă totul foarte bine. Acum, lasă caserola deoarte pentru o jumătate de oră. După ce s-a scurs acest timp, ceapa marinată se poate adăuga în salata orientală, care se prepară respectând rețeta clasică.

Te-ar mai putea interesa și Ingredientul pe care să-l adaugi în salata orientală pentru un gust deosebit. Rețeta de care nu te vei mai sătura!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *