Murăturile nu au cum să lipsească din cămara niciunei gospodine. Ele merg de minune împreună cu o friptură delicioasă sau cu o tocană bună de porc. Dacă și tu vrei să le pregătești și să le dai o aromă specială, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Iată ce să adaugi în borcane ca să iasă gustoase și crocante!
În această perioadă a anului, gospodinele din toată țara pregătesc murăturile. Fiecare are rețeta ei proprie, de care este foarte mândră. Însă, noi îți vom explica cum poți să obții niște murături aromate.
Este foarte simplu și rezultatul te va cuceri. Tot ceea ce trebuie să faci este să adaugi acest ingredient în borcane. Dacă nu-l ai acasă, vezi că-l au sigur la piață sau în magazine.
Oricât de ciudat ar suna, coaja de portocală poate oferi o aromă specială și dulce murăturilor tale. Aceasta conține numeroase uleiuri esențiale care pot transforma complet gustul și aroma legumelor murate.
În plus, aroma ei se combină perfect cu sarea și cu oțetul din borcanele cu murături. Mai mult decât atât, coaja de portocală conține și câteva fibre naturale, iar acestea pot ajuta la stimularea digestiei și la reducerea problemelor digestive. Astfel, murăturile tale vor fi nu doar savuroase, ci și benefice pentru sistemul digestiv.
Te-ar mai putea interesa și Ce să adaugi în borcanul cu murături asortate pentru a ieși perfecte. Secretul gustului ca la bunica acasă!
Te-am convins și vrei să adaugi coaja de portocală în murături? Ei bine, atunci urmează acești pași:
Te-ar mai putea interesa și Ce trebuie să adaugi neapărat în butoiul cu murături. Ingredientul special care le ajută să nu se înmoaie!