Ingredientul pe care îl adaugă bucătarii de renume în murături. Vor avea un gust unic și o aromă specială. Doar în restaurantele de lux sunt așa

Sfat util de la bucătarii cu renume!
Ingredientul pe care îl adaugă bucătarii de renume în murături. Vor avea un gust unic și o aromă specială. Doar în restaurantele de lux sunt așa

Murăturile nu au cum să lipsească din cămara niciunei gospodine. Ele merg de minune împreună cu o friptură delicioasă sau cu o tocană bună de porc. Dacă și tu vrei să le pregătești și să le dai o aromă specială, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Iată ce să adaugi în borcane ca să iasă gustoase și crocante!

Care este secretul celor mai aromate murături

În această perioadă a anului, gospodinele din toată țara pregătesc murăturile. Fiecare are rețeta ei proprie, de care este foarte mândră. Însă, noi îți vom explica cum poți să obții niște murături aromate.

Este foarte simplu și rezultatul te va cuceri. Tot ceea ce trebuie să faci este să adaugi acest ingredient în borcane. Dacă nu-l ai acasă, vezi că-l au sigur la piață sau în magazine.

Ingredientul pe care să-l adaugi în borcanele cu murături

Oricât de ciudat ar suna, coaja de portocală poate oferi o aromă specială și dulce murăturilor tale. Aceasta conține numeroase uleiuri esențiale care pot transforma complet gustul și aroma legumelor murate.

În plus, aroma ei se combină perfect cu sarea și cu oțetul din borcanele cu murături. Mai mult decât atât, coaja de portocală conține și câteva fibre naturale, iar acestea pot ajuta la stimularea digestiei și la reducerea problemelor digestive. Astfel, murăturile tale vor fi nu doar savuroase, ci și benefice pentru sistemul digestiv.

Te-ar mai putea interesa și Ce să adaugi în borcanul cu murături asortate pentru a ieși perfecte. Secretul gustului ca la bunica acasă!

Momentul în care trebuie să adaugi coaja de portocală în murături

Te-am convins și vrei să adaugi coaja de portocală în murături? Ei bine, atunci urmează acești pași:

  • Ia o coajă de portocală proaspătă și spal-o foarte bine;
  • Taie coaja de portocală în bucăți cât mai mici și introdu-le ușor în borcanele cu murături;
  • Acum, adaugă și celelalte ingrediente, precum legumele, sarea, oțetul sau apa;
  • Pune capacele borcanelor și înșurubează-le cât mai strâns;
  • Așează borcanele într-un loc răcoros și întunecat.

Te-ar mai putea interesa și Ce trebuie să adaugi neapărat în butoiul cu murături. Ingredientul special care le ajută să nu se înmoaie!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *