Insula din Grecia care a cucerit-o pe Simona Gherghe. ”E mult mai frumos decât mi-aș fi imaginat”. Prețurile sunt mai mici decât la Mamaia

Destinația nu este cunoscută de mulți

Scris de: Daoud Andra

24 Jul. 2024

Simona Gherghe profită din plin de vacanță și a plecat la mare, alături de familie. Pentru prezentatoarea TV, Grecia este destinația pe care o bifează an de an, vara, și în fiecare concediu descoperă locuri noi care merită să fie vizitate.

Simona Gherghe, cucerită de o mică insulă grecească

Atunci când vine vorba despre vacanțe, Simona Gherghe merge în fiecare vară, de 20 de ani, în Grecia. A vizitat multe insule comerciale, însă anul acesta a decis să descopere locuri noi, împreună cu familia ei, astfel că a ales o insulă mică și mai puțin cunoscută. Este una dintre cele mai liniștite destinații de la Marea Ionică, iar turiștii care merg acolo nu sunt mulți.

Simona Gherghe a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram câteva imagini și impresii din vacanță. Apa foarte limpede și plajele i-au cucerit pe copiii vedetei. Chiar dacă multe dintre plaje sunt cu pietre și nu cu nisip, micuții s-au bucurat din plin de vacanță.

Vezi și: Top 5 orașe europene de vizitat în timpul verii. Aici vei avea parte de o vacanță de neuitat

Insula unde își petrece prezentatoarea de la Antena 1 vacanța se numește Paxos și este o insulă foarte mică, puțin frecventată de turiștii străini. Are în jur de 25 de km pătrați suprafață și aproximativ 2000 de locuitori. Pe insulă se află un singur hotel, însă sunt multe vile și locuințe care pot fi închiriate de turiști.

”Mai ieftină ca Mamaia”

”Nu credeam c-o să-mi mai placă atât de mult o insulă. De vreo 20 de ani, vacanțele înseamnă Grecia. Și am văzut multe insule, dar și alte locuri din Grecia continentală. Aveam topul meu, care tocmai a fost dat peste cap de micuța, cocheta, autentica Paxos. Am văzut-o acum câteva luni în serialul ‘Maestro în Blue’, acțiunea se petrece aici și filmul e plin de imagini cu Paxos.

Am început să mă documentez, așa cum fac mereu când călătorim, și iată-ne aici. Și e mult mai frumos decât mi-aș fi imaginat. Insula nu e foarte turistică, sunt mulți greci în vacanță, dar și englezi, cred că e un singur hotel în zona, însă sunt foarte multe case, apartamente și vile de închiriat. Mâncarea e senzațională, oamenii foarte prietenoși, e o pace aici care mă face să mă simt ca acasă.

Vezi și: Fotografii rare cu Andreea Mantea în costum de baie. Vedeta de la Kanal D face spectacol pe rețelele sociale, cu pozele din vacanță

Și, că să-l citez pe Vlad: ‘mami, la anul putem să stăm 10 zile în Paxos?’ Așadar, i-a cucerit și pe cei mici. Am avut ceva emoții cu plajele. Cele mai multe sunt cu pietre mari, dar, surpriză, și-au inventat jocul lor și toată ziua sunt în căutare de ouă de dinozauri. Imaginile cu plajă cu nisip sunt din Antipaxos, sora mai mică a insulei, unde se poate ajunge doar cu barca.

Iar plaja Vrika e considerată a doua din Grecia ca frumusețe. Și chiar e ireal de frumoasă. Și mai ieftină ca Mamaia, doar 10 euro șezlongul! Mai avem două zile și simt că o să-mi fie tare dor de minunea asta din Marea Ionică. Vă mai povestesc și mâine”, a scris vedeta Antenei 1, pe Instagram, în dreptul unor imagini din vacanță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *