Interdicția pe care Mădălina Pamfile a primit-o din partea soțului. Ce nu are voie să facă sub nicio formă în fața fetițelor lor: „Nu mă lasă”. Cum se descurcă fosta asistentă tv cu doi copii VIDEO EXCLUSIV

Vedeta recunoaște că și-a cam neglijat partenerul de viață de când a devenit mamă

Mădălina Pamfile a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a dedicat mai mult vieții de familie, mai precis creșterii celor două fiice ale ei, Sofia și Samira. Atât de tare îi place rolul de mamă încât recunoaște în exclusivitate pentru EGO.ro că de multe ori tatăl fiicelor sale îi reproșează că îl cam neglijează și că toată atenția ei se îndreaptă către fetițe.

Mădălina Pamfile: „Eu am fost un copil problematic”

Mădălina Pamfile și-a dorit enorm să aibă copii, așa că în momentul în care a devenit mamă tot universul ei s-a schimbat complet. Nu a avut nevoie ca mai întâi să îmbrace rochia de mireasă și apoi să mărească familia, ci și-a dorit doar să-și construiască după model propriu familia perfectă. Știe că nu este cea mai bună mamă, dar zilnic încearcă să fie cea mai bună versiune a ei.

”Să știi că da, sunt rebele. Eu am fost un copil problematic. Doamne ferește. Eu am fost ca un băiat. În schimb, ambele fete nu sunt ele foarte „prințese”, nu le-am ținut cu pampoane, cu tot felul de chestii, dar dacă vor ceva, trebuie musai acel lucru. Sunt destul de răsfățate, dar cred că asta vine și din răsfăț. Știu că pot apela ba la mami, dacă nu merge cu mami, se duc la tati, iar tati având două fete nu poate să le zică NU. Așa că obțin tot ce își doresc”, ne-a povestit Mădălina Pamfile, completând că fiica cea mare a devenit deja o șantajistă emoțional și profită de faptul că este feblețea tatălui ei. ”Mai ales cea mare, Sofia, știe foarte bine că este feblețea lui tati și numai când îl roagă un pic, nu contează ce își dorește, unde vrea, totul se întâmplă”.

„Nu mă lasă să le cert”

Așa cum se întâmplă în multe familii, tați iau poziția de ”polițiști buni” și lasă toată greutatea pe umerii mamelor.

”Nu mă lasă să le cert, nu mă lasă să țip la ele. Nu pot să zic NU, trebuie să le zic doar Da când este el de față”, ne-a povestit Mădălina Pamfile despre poziția partenerului ei de viață atunci când vine vorba de educația micuțelor.

Ce-i drept, recunoaște că nu o deranjează foarte mult acest aspect, mai ales că încă de la început a fost dorința ei de a se implica 100% în creșterea și educația fetițelor.

”La început, când am rămas însărcinată cu prima fetiță și mă plictiseam toată ziua, am citit foarte multe cărți de parenting. Am încercat să diversific, să fac tot felul de chestii. Dar acum am ajuns la concluzia că nu se poate fix așa cum scrie în cărți. Copiii sunt total diferiți. Nu sunt o mamă perfectă, încerc să fiu. Nu țin cont de noile reguli de parenting. Dacă copilul este în pericol reacția mea nu este cum ne sfătuiește în cărți, să nu țipăm, să nu ne panicăm. Deloc. Dacă copilul este în fața mașinii nu am cum să am o reacție calmă. După îi explic cu calm că nu este bine, dar atunci pe moment mă agit, mă panichez”, ne-a mai declarat fosta asistentă TV, completând că între timp a conștientizat faptul că un copil nu poate fi crescut după niște cărți și reguli noi de parenting.

”Mie mi-au plecat de lângă mine, mi-au deschis portiera în timpul mersului. Așa că trebuie să fim mai serioși când vine vorba de viața lor. Așa că sunt de părere că trebuie, ca părinți, să ne spunem punctul de vedere. Nu merge metoda de a mă uita mai urât spre ele. La un moment dat am mai încercat să merg la diverși psihologi să văd de ce nu reușesc să mă înțeleg cu cea mică, de ce nu mă ascultă și am ajuns la concluzia că atitudinea este cea mai importantă. Eu obișnuiam să-i spun nu, iar după două minute treceam peste și o lăsam să facă ce își dorea. De asta nu mă asculta”.

Citește și Ce pățește Lili Sandu cu fiul său de fiecare dată când vine cineva la ei: „Este ceva de nedescris”. Cum reușea vedeta în copilărie să-și învingă fricile VIDEO EXCLUSIV

”Totul este până la fete”

Dacă din punct de vedere al atitudinii față de fiicele sale, Mădălina Pamfile spune că mai are de învățat și că maternitatea nu a schimbat-o prea mult, atunci când vine vorba de contactul celor din jur vizavi de Sofia și Samira, Pamfile recunoaște că iese din ea o personalitate pe care nu credea niciodată că o are.

”În schimb, pot să spun că am devenit răutăcioasă de când am devenit mamă, însă nu cu copiii mei, ci când mergem împreună în parc. Nu credeam că pot să fiu răutăcioasă cu alte femei. Dacă copilul meu vrea o jucărie de la alt copil și văd că mămica încearcă și celălalt copil nu vrea să i-o dea, nu am nicio problemă, însă dacă văd că părintele ia jucăria sau o ascunde, mă transform total. Totul este până la fete. Sau să văd că se duce vreo mămică la vreuna dintre ele să o certe. Păi înnebunesc. Eu sunt acolo lângă ele pe post de tablou? Să vină la mine dacă au vreo problemă, nu să se ducă la fete”, a mai povestit tânăra mămică.

Dat fiind faptul că partenerul de viață este un potent om de afaceri care trebuie să călătorească în majoritatea timpului, Pamfile se ocupă mai mult singură de cele două micuțe. De aceea recunoaște că încă de la primul copil a căutat o bonă, o femeie care să o ajute cu treburile casnice.

”Acum am o bonă asiatică și îmi este foarte ok. Înainte am avut pe cineva doi ani, apoi am fost în căutări. A fost o perioadă destul de grea. Și pentru fete că se atașează și sunt foarte multe schimbări. E nevoie de un ajutor în casă, nu neapărat bonă, ci acel cineva care să fie acolo ca să mă ajute cu toate. Eu pot să stau cu copiii, dar nu mai acum să fac și mâncare, și curățenie, să le pregătesc și copiilor ghizdanul, să fii și iubită, să te ocupi și de afaceri în același timp. De aceea am ales să fie cineva cu noi în casă. Mai ales că eu în majoritatea timpului sunt singură și nu îmi place să dorm singură în casă cu ele”.

Citește și Vedeta din România care și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții. A aflat că bărbatul iubit așteaptă un copil cu amanta

”Eu vreau să doarmă fetele cu mine”

Cu toate că este conștientă de faptul că atunci când apar copiii partenerul de viață nu trebuie neglijat, Mădălina Pamfile nu reușește de fiecare dată să pună și în practică. Dovadă că, de când s-a născut Sofia, fiica cea mare, cei doi parteneri abia au avut o primă vacanță în doi.

”Anul acesta a fost pentru prima dată când, după cinci ani, noi am plecat împreună. Eu tot timpul vreau să fiu cu fetele. Și când venim de la un eveniment, de la o cină la restaurant sau de oriunde mergem doar noi doi, când ajungem acasă eu iau fetele și le bag cu noi în pat. El îmi zice că trebuia să le las, că dormeau foarte bine la ele în pat. Măcar jumătate de oră, că nu durează mult”, a mai povestit Mădălina Pamfile pentru EGO.ro mărturisind că viitorul ei soț îi reproșează de multe ori că le aduce pe micuțe în patul lor în loc să petreacă timp în intimitate.

”Dar eu am o chestie din asta că vreau să doarmă fetele cu mine. Acum abia am început să fiu un pic mai relaxată. Am două trei persoane pe care mă pot baza și dacă le este ceva apelez la ele. Mai ales că acum pot să le comand de mâncare, le pun șofer la dispoziție, au tot confortul”.

Citește și Imagini fabuloase cu Anca Țurcașiu, la 53 de ani. Cum s-a pozat vedeta, în costum de baie, la malul mării: “Cea mai frumoasă”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *