Interdicția primită de Rona Hartner din partea medicilor, după diagnosticul crunt. Artista trece prin cumpăna vieții ei: “Boala m-a dat peste cap”

Ce i-au interzis medicii Ronei Hartner să mai facă

Rona Hartner a primit un diagnostic cumplit din partea medicilor. Artista suferă de cancer la plămâni și în aceste momente se luptă pentru viața ei. Cu toate astea, ea și-a găsit puterea de a vorbi despre această nouă încercare la care e supusă. Iată ce nu are voie să mai facă de acum înainte!

Ce interdicție a primit Rona Hartner din partea medicilor

Rona Hartner traversează o perioadă extrem de grea. Recent, aceasta a aflat de la medici că are cancer la plămâni și că boala se află în stadiul IV, cu metastaze la creier.

Însă, artista este hotărâtă să lupte cu toate armele pentru a învinge această afecțiune extrem de gravă. Nu ar fi prima victorie pe care Rona Hartner ar obține-o în fața cancerului.

În trecut, artista s-a vindecat de cancer la colon, așa că are toate motivele să fie optimistă. Însă, pentru a trece cu bine peste această nouă încecare, Rona Hartner este nevoită să țină cont de sfaturile și recomandările cadrelor medicale.

Astfel, vedeta este nevoită să-și anuleze toate concertele programate. În plus, Rona Hartner nu va mai putea călători cu avionul și nici nu va mai putea să conducă.

”Mai aveam concerte și în România, dar, din cauza problemelor de sănătate, medicii mi-au interzis să mai călătoresc cu avionul, nu mai am voie nici măcar să conduc mașina, am un șofer care mă duce unde am treabă.

Nu mai am voie nici pe scenă, s-ar putea să fie nevoie de o pauză artistică, de vreo doi ani, de un concediu medical foarte lung, pentru refacere, timp în care, din păcate, nu pot câștiga bani. Boala mi-a dat totul peste cap.

Toate concertele din această vară și toate planurile mele artistice sunt momentan blocate. Cancerul este o boală tare păcătoasă, adesea revine mult mai puternic, celulele canceroase, după ce sunt distruse de chimioterapie, se multiplică periculos de mult, asta nu înseamnă însă că trebuie să renunțăm la tratament, dimpotrivă, luptăm.

Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt 7, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța, nu am cum să vin în România, nu am voie nici drumuri lungi și nici emoții mari, trebuie să stau foarte liniștită, în această perioadă”, a declarat artista pentru Playtech Știri.

Citește și Clipe cumplite pentru Rona Hartner. Prin ce trece acum artista, după diagnosticul crunt pus de medic!

Rona Hartner
Rona Hartner

Ce planuri are Rona Hartner

Cu toate că se confruntă cu o boală cruntă, Rona Hartner nu şi-a pierdut speranţa. Mai mult, vedeta are de gând să scoată un album muzical, care se va numi ”Eternity”.

”Aș vrea să lansez un album muzical cu piese mele, este marele meu vis. Vreau să nu plec, până nu termin discul meu ”Eternity”. Am văzut oameni care sunt vindecați pe piesele acelea religioase, am să-l fac.

Nu știu dacă mă mai țin puterile, pe urmă, dar am să mă rog, să fiu bine pentru fata mea, aștept un miracol. Pentru album e nevoie și de bani, însă.

Cum eu nu voi mai putea cânta, ar fi nevoie, pentru editare, de un mic sprijin financiar”, a mai declarat artista, conform aceleiași surse.

Pentru cei care doresc să o ajute pe Rona Hartner, o pot face cu donații în următoarele conturi: RON- IBAN: RO68 PIRB 4217 5991 0900 1000 și EURO-IBAN: RO34 PIRB 4217 5991 0900 2000.

Citește și Momente cumplite pentru Rona Hartner. Ce diagnostic crunt a primit din partea medicilor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *