Ioana Năstase a rupt tăcerea. Ce spune bruneta despre zvonurile divorțului de fostul mare tenisman

Iată mesajul pe care l-a transmis soția lui Ilie Năstase!

În ultima perioadă, Ioana Năstase a fost în centrul atenției presei, zvonurile privind un posibil divorț de fostul mare tenisman Ilie Năstase fiind tot mai frecvente. După ce au circulat informații despre o presupusă separare de fostul sportiv, bruneta a decis să spună lucrurilor pe nume. Ea a explicat ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia ei.

Mesajul pe care l-a transmis Ioana Năstase, după zvonurile legate de divorțul de fostul mare tenismen

Recent, presa a relatat despre o posibilă criză în relația dintre Ioana și Ilie Năstase, mai ales după ce fostul sportiv a fost surprins călătorind singur în Cehia pentru un eveniment, fără soția sa alături.

De asemenea, bruneta a fost văzută în Turcia fără soțul ei. Acolo, ea a avut o întâlnire discretă cu fostul ei iubit, Nick Rădoi, ceea ce a stârnit și mai multe speculații.

În ciuda acestor zvonuri, Ioana și Ilie Năstase au demonstrat că relația lor nu este atât de fragilă pe cât s-ar crede. Pe 19 iulie, de ziua fostului tenismen, cuplul a fost surprins luând masa împreună cu fiica lui Ilie Năstase, Alessia, la Constanța, un semn clar că sunt încă uniți și își păstrează legătura familială.

”Cred că știu persoana care răspândește aceste zvonuri”

Într-o declarație exclusivă pentru Click!, Ioana Năstase a negat vehement zvonurile despre divorț.

”Eu cred că mie cineva vrea să-mi facă rău. În ultimul timp, tot au apărut zvonuri din acestea despre divorț prin presă. Cred că știu persoana care răspândește aceste zvonuri și, la un moment dat, voi vorbi și o voi da în vileag”, a declarat bruneta.

Ea a subliniat că își dorește să trăiască o viață liniștită și că nu vrea să fie implicată în scandaluri nejustificate.

Citește și Despărțire de răsunet! Ilie Năstase și Ioana s-au separat din nou. Gestul fostului tenisman spune tot!

Ioana Năstase, în conflict cu fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, Charlotte

Pe lângă zvonurile despre divorț, Ioana Năstase s-a confruntat recent și cu acuzații din partea fiicei adoptive a soțului ei. Charlotte a afirmat că bruneta ar fi blocat-o pe telefon, dar Ioana Năstase neagă aceste acuzații, susținând că partenerul ei a fost cel care a făcut acest lucru.

”Acum a mai venit și această fiică adoptivă a lui Ilie cu acuzații că aș fi blocat-o eu în telefon, când eu nu am nici o vină. El a blocat-o!”, a spus Ioana Năstase.

”E incredibil! I-am mai dat și accept pe Facebook acestei fete, chiar nu știu ce are cu mine! Vreau să știe toată lumea că eu și Ilie suntem ok acum, nu divorțăm”, a mai adăugat bruneta.

Totodată, Ilie Năstase a confirmat că a fost el, nu Ioana, cel care a blocat-o pe Charlotte din contactele sale, și a adăugat că nu dorește să mai fie implicat în conflicte cu ea. ”Am ajutat-o când a fost cazul, dar acum este pe drumul ei”, a declarat fostul tenismen.

Citește și Ce fac și cum arată acum fiicele lui Ilie Năstase. Cea mică a reușit să intre la universitatea unde au studiat prințul William și Kate Middleton!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *