Ipostaza inedită în care Dana Budeanu s-a lăsat fotografiată. Silueta de invidiat îi permite să se îmbrace așa

Imaginile i-au cucerit pe internauți!

Dana Budeanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și cele mai atrăgătoare vedete de la noi din țară. La cei 44 de ani ai săi, celebra creatoare de modă se poate lăuda cu o talie de viespe, care poate rivaliza fără probleme cu cea a unui fotomodel. Șatena este perfect conștientă de atuurile sale fizice și nu ezită să-și expună trupul în fotografii incendiare.

Dana Budeanu face senzație pe rețelele sociale. Cum s-a lăsat fotografiată creatoarea de modă

Fără doar și poate, Dana Budeanu este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate vedete din showbizul românesc. Oriunde apare, fie la televizor, fie pe internet, creatoarea de modă cucerește privitorii cu stilul său direct de a spune lucrurilor pe nume, dar și cu fizicul său perfect, precum cel al unui manechin dintr-o vitrină.

Astfel, vedeta și-a creat și o comunitate impresionantă de fani, care o adoră și o urmăresc cu mare interes pe rețelele sociale. Acolo, creatoarea de modă își promovează în prezent noua colecție de rochii pentru sezonul rece, iar imaginile cu ea sunt de-a dreptul incendiare.

Dana Budeanu, extrem de sexy la 44 de ani

De curând, Dana Budeanu a postat pe Instagram câteva poze cu ea în noile rochii şi a năucit fanii cu trupul său tras prin inel. Superba vedetă s-a lăsat fotografiată în ipostaze care i-au pus feminitatea în valoare și, bineînțeles, creațiile pe care numai ea le poate face.

Precizăm că doamnele sau domnișoarele care își doresc o rochie semnată Dana Budeanu trebuie să scoată din buzunare între 1000 de lei și 3500 de lei, prețul variază în funcție de model. Vezi mai multe informații pe pe site-ul creatoarei de modă.

Citește și Fanii nu și-au mai putut lua privirea de la rochia ei. Ce a lăsat la vedere Dana Budeanu, apariție de senzație!

Cum se menține în formă Dana Budeanu

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu a mărturisit că nu ține o dietă anume, ba din contră. Vedeta a spus că iubește dulciurile și că în fiecare noapte la ora 12-1 mănâncă tort.

”Dar mănânc tort în fiecare noapte. Dacă sar o noapte, mă trezesc din somn și mănânc. Când nu mănânc rodie dimineața, mănânc tort. Eu dau rețetele la o cofetărie și lucrătoarele de acolo le prepară”, a declarat creatoarea de modă, la Antena 3 CNN.

Citește și Cum au apărut Dana Budeanu și gemenele sale pe stradă. Ipostază superbă, toți au întors privirea după ele!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
1 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *