Ipostaza intimă în care au fost surprinși Antonia și Alex Velea, de ziua de naștere a acestuia. Cea mai frumoasă femeie din România și-a sărbătorit partenerul într-un mod special

Iată cum au fost surprinși cei doi parteneri!

Povestea de dragoste dintre Alex Velea și Antonia a început în urmă cu mai bine de un deceniu, iar împreună au doi copii minunați, pe Dominic și Akim, ambii pasionați de muzică, la fel ca și părinții lor. Luni, 13 mai, artistul a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, iar frumoasa lui parteneră și-a manifestat dragostea pentru el, așa cum știe ea mai bine. Iată cum l-a sărbătorit cântăreața pe tatăl băieților ei!

Ce declarație de dragoste specială i-a făcut Antonia lui Alex Velea, de ziua lui de naștere

Antonia și Alex Velea formează, fără îndoială, cel mai cunoscut și îndrăgit cuplu de vedete de la noi din țară. Ei se iubesc de mai bine de 10 ani și împreună au doi copii extrem de frumoși și de talentați, pe Dominic și Akim.

Ieri, pe data de 13 mai, celebrul cântăreț a împlinit 40 de ani, iar partenera lui i-a făcut o declarație de dragoste specială. Antonia a postat pe rețelele sociale o fotografie incendiară.

În imagine apar ea și partenerul său. Cei doi sunt foarte intimi și se îmbrățișează, iar descrierea sună în felul următor: ”La mulți ani iubirea vieții mele! Să ne trăiești muuuuuulți ani omul meu bun cu suflet de aur! Te ador Te ador Te ador”.

Cum își cresc copiii cei doi artiști

După cum am precizat și mai sus, Antonia și Alex Velea sunt părinții a doi băieți. Însă, cântăreața mai are o fiică rezultată din mariajul cu Vicenzo Castellano, pe Maya.

Invitat în podcastul ”DA BRAVO! by Mihai Bobonete”, artistul a vorbit deschis despre educația pe care încearcă să o ofere băieților săi. Alex Velea a mărturisit că este foarte apropiat de Dominic și de Akim și poartă discuții cu aceștia, la fel cum o face şi cu prietenii săi.

”La mine vin cu tot, cu toate prostiile. Cred că eu mi-am dorit foarte mult băieți ca să fie prietenii mei. Au crescut, au păreri, ne mai contrazicem. Putem să avem conversații.

Discutăm și au devenit prietenii mei, ceea ce mie-mi place foarte mult. Doar că, la polul opus, eu nu mai sunt tatăl, sunt tovarășul lor, și ne tragem de șireturi.

Când le zic ceva, chiar dacă le zic pe un ton mai impunător în capul meu, îi doare fix în… N-au nicio treabă. Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare”, a spus solistul.

Citește și Imaginea incendiară cu Antonia care a scăpat pe internet. Doar Alex Velea o vede așa în intimitate!

Când se căsătoresc Alex Velea și Antonia

Alex Velea și Antonia s-au logodit în anul 2021, iar momentul i-a topit pe fanii celor doi. Însă, toată lumea se întreabă când are loc nunta. Ei bine, îndrăgiții artiști nu au planificat încă marele eveniment, cu toate că își doresc enorm să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

”A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca.

Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim.

Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a declarat, la finalul anului trecut, Alex Velea, conform spynews.ro.

Citește și Prima reacție a lui Alex Velea, după crima de la Padina. Artistul e șocat: “Urăsc violența și altercațiile”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *