Ipostaza neașteptată în care Delia l-a surprins pe Radu Siffredi, iubitul surorii ei. Artista nu s-a sfiit să facă publică imaginea

Cum l-a fotografiat Delia pe Radu Siffredi, iubitul surorii ei

Radu Siffredi se iubește de câteva luni de zile cu sora Deliei, Oana Matache. Cei doi locuiesc împreună și trăiesc o poveste de dragoste extrem de fericită. Din păcate, bărbatul nu este deloc pe placul mamei ei. Însă, cântăreața pare să aibă o relație minunată cu cel care i-a furat inima Oanei. Cântăreața se simte foarte bine în preajma cumnatului ei, pe care l-a surprins într-o ipostază neașteptată!

Radu Siffredi, fotografiat de Delia. Cum l-a surprins artista pe cumnatul ei

În urmă cu câteva luni de zile, Oana Matache a divorțat de tatăl copiilor ei și s-a afișat cu Radu Siffredi. Relația lor, însă, nu a fost deloc privită cu ochi buni de mama blondinei.

Gina Matache a făcut o serie de postări pe rețelele sociale în care l-a criticat în termeni duri pe cel care i-a furat inima fiicei sale. ”Aveți grijă ce psihiatru alegeți!”, a scris cântăreața de muzică populară, în urmă cu ceva timp, în dreptul unei postări cu bărbatul de 37 de ani.

Atunci, toată lumea se întreba ce părere are Delia despre noua relație a surorii sale, dar cânăreața a evitat să vorbească despre situația Oanei. Timpul a trecut însă, și iată că vedeta pare să se înțeleagă foarte bine cu Radu Siffredi.

Recent, artista a mers în Cluj împreună cu bărbatul și cu sora sa. Pe drum, Delia și Radu Siffredi s-au distrat și au făcut tot felul de glume. Imaginile au fost distribuite de artistă în mediul online, iar internauții s-au amuzat copios.

Citește și Cât de mare e diferența de vârstă între Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu. Sigur nu știai asta!

Cum l-a fotografiat Delia pe Radu Siffredi
Cum l-a fotografiat Delia pe Radu Siffredi

Oana Matache, despre despărțirea de Răzvan Miheț

Nimeni nu se aștepta ca sora Deliei să se despartă vreodată de Răzvan Miheț. Cei doi păreau că formează un cuplu perfect, dar se pare că realitatea era cu totul alta. Cu toate astea, blondina a declarat că a rămas în relații bune cu tată copiilor ei și că acesta poate veni oricând să își vadă micuții.

”Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața: Vreau să mă mut cu doi copii singură. Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile.

Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr. Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru”, a susținut Oana Matache.

Citește și Ce salariu are Delia la iUmor, suma e colosală. Condițiile puse de vedetă ca să rămână jurat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *