Irina Columbeanu, copia fidelă a mamei ei. Cum arată adolescenta machiată, în primul ei pictorial FOTO

Irina seamănă pe zi ce trece mai mult cu mama ei

Scris de: Daoud Andra

18 Jul. 2024

Irina Columbeanu a făcut recent o vizită în România, după șase ani petrecuți în America. Fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor a profitat de vizita ei în țară, pentru a-și vedea tatăl și rudele, dar și pentru a da câteva interviuri. A făcut și primul ei shooting, iar asemănarea cu mama sa este izbitoare.

Cât de bine seamănă Irina Columbeanu cu Monica Gabor

Irina Columbeanu este o adolescentă educată și ambițioasă, iar relația pe care o are cu părinții ei este una specială. Fiica lui Irinel și a Monicăi a locuit în Malibu, în ultimii ani, alături de mama sa și Mr. Pink, și s-a concentrat asupra școlii. La 17 ani, are rezultate remarcabile la liceu, are deja permis de conducere și are și un job care o ajută să câștige bani de buzunar.

Vezi și: Cu cine s-a întâlnit Irina Columbeanu după ce a venit în România. Surpriză mare, a așteptat-o la aeroport și i-a sărit în brațe

Cu fiecare apariție, Irina dovedește că este o adolescentă naturală și simplă. Nu optează niciodată pentru un machiaj strident, ci preferă să își pună în valoare trăsăturile în mod natural. Cu ocazia vizitei în România, fiica lui Irinel și a Monicăi a făcut o ședință foto, în care apare complet schimbată.

Irina are calități de model și a moștenit de la mama sa trăsăturile fizice, dar și anumite gesturi. Înaltă, slabă și elegantă, tânăra a pozat în câteva ținute și cu un machiaj profesional, pentru OK! Magazine. Fiica Monicăi Gabor urmează să împlinească în luna ianuarie 18 ani, aceeași vârstă pe care o avea și mama ei atunci când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu.

Irina Columbeanu, copia fidelă a mamei ei. Cum arată adolescenta machiată, în primul ei pictorial
Irina, superbă la ședința foto (sursa: OK! Magazine)

Ce spune Irina despre părinții ei

După divorțul dintre Irinel și Monica, Irina Columbeanu a rămas o perioadă să locuiască în România, cu tatăl ei. Ulterior, Monica Gabor l-a convins pe fostul soț să o lase pe fiica lor să se mute definitiv peste Ocean, pentru a avea acces la o educație mai bună. Irina locuiește în SUA de șase ani și îi este foarte bine acolo, dar nu l-a uitat nici pe tatăl ei.

Pentru că el nu mai poate merge să o vadă, din cauza problemelor de sănătate, vara aceasta a venit ea în România, pentru prima dată după șase ani. Adolescenta spune că a moștenit trăsături atât de la mama, cât și de la tatăl ei și le este recunoscătoare amândurora.

Vezi și: Irina Columbeanu, ținută de mii de euro. Tânăra a făcut ravagii în Cluj-Napoca, unde a mers să se plimbe împreună cu tatăl ei

”De exemplu, tata ştie foarte multe limbi străine şi el m-a încurajat să învăț și franceza, și engleza şi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. E clar că am moştenit de la el apetenţa pentru limbile străine şi pentru studiu, în general. El mereu îmi povestește întâmplări din istorie şi sunt mereu fascinante.

Cumva, învăţăm împreună, ne place să ne uităm la filme, ne plac cam aceleaşi lucruri şi avem cam acelaşi simţ al umorului. Iar cu mama mă asemăn la faptul că suntem amândouă în zodia Capricornului, suntem empatice, intuitive și avem compasiune. Și toți trei avem în comun setea de a învăța”, a declarat Irina, pentru sursa menționată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *