Irina Columbeanu, ținută de mii de euro. Tânăra a făcut ravagii în Cluj-Napoca, unde a mers să se plimbe împreună cu tatăl ei

Iată cum a apărut adolescenta pe străzile din Cluj!

Irinel Columbeanu are, în sfârșit, parte de câteva momente de bucurie. Fostul om de afaceri și-a revăzut fiica, pe Irina, după șase ani de zile. Tânăra a venit în România special pentru a-și întâlni tatăl, iar momentul revederii a fost unul extrem de emoționant pentru amândoi. Recent, cei doi au plecat în Cluj-Napoca pentru a se relaxa, iar adolescenta a atras toate privirile cu ținuta ei.

Irina Columbeau este pasionată de haine și accesorii, la fel ca și mama ei

Irina Columbeanu, în vârstă de 16 ani, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Aceasta nu numai că a crescut, dar și-a schimbat și look-ul, optând pentru o tunsoare nouă care o face să arate total diferit față de cum și-o amintea tatăl ei.

Pentru călătoria în România, tânăra a ales o ținută lejeră, pentru a se simți confortabil în timpul zborului. Cu toate acestea, ea a atras atenția tuturor cu un ghiozdan de la un brand de lux, în valoare de aproximativ 2.000 de euro.

Această pasiune pentru gențile de lux o moștenește de la mama ei, Monica Gabor, care a investit întotdeauna sume considerabile în astfel de accesorii, transmițându-i și fiicei sale aprecierea pentru calitate și rafinament.

Fiica Monicăi Gabor, apariție de senzație în Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

După ce s-au reîntâlnit, Irina și Irinel Columbeanu au plecat împreună la Cluj-Napoca, unde plănuiesc să petreacă câteva zile și să creeze amintiri frumoase. Pe străzile superbului oraș, tânăra a fost surprinsă purtând o ținută foarte elegantă, compusă dintr-o cămașă din mătase și o fustă scurtă, accesorizată cu o geantă Chanel în valoare de peste 10.000 de euro.

Vezi imaginile cu adolescenta în galeria foto a acestui articol! Aceste alegeri vestimentare reflectă stilul sofisticat și gusturile rafinate ale tinerei, care se bucură de o viață de lux în America, acolo unde locuiește cu mama sa și iubitul acesteia, Mr. Pink, de peste șase ani.

Citește și Cât de frumoasă e Irina Columbeanu la 17 ani! Fiica lui Irinel Columbeanu a furat toate privirile la balul de absolvire VIDEO!

Cât timp va sta tânăra în România

Fostul om de afaceri de la Izvorani a mărturisit că fiica lui va sta în România o săptămână.

”O săptămână va sta. O să mergem prin țară și o să vedem acolo cum vom reuși să ne descurcăm! O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament”, a spus el înainte de sosirea tinerei în țară.

Sursă foto: WOWbiz.ro

Citește și Irina Columbeanu a renunțat la părul lung. Cum îi stă cu noul look, fiica Monicăi Gabor face furori FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *