Iubita lui Dorian Popa și-a cumpărat propria locuință. Cum arată, Claudia Iosif a postat primele imagini: „O casă extrem de frumoasă”

Vila este decorată în stil modern

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, este pe cai mari! Bruneta și-a cumpărat propria locuință, după ce s-a zvonit că nu mai formează un cuplu cu celebrul artist. Pe rețelele de socializare, Claudia le-a arătat fanilor virtuali modul în care și-a decorat vila. Imaginile sunt de-a dreptul impresionante!

Iubita lui Dorian Popa și-a cumpărat propria locuință

În vara acestui an, iubita lui Dorian Popa, cunoscută și Babs, anunța că și-a achiziționat propria casă. Întreaga investiție s-a ridicat la sute de mii de euro, iar Claudia Iosif a reușit abia acum să se mute. Pe pagina ei de Instagram, bruneta a publicat mai multe imagini cu vila luxoasă.

„Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție. O casă extrem de frumoasă, așa cum este ea, e făcuta cu foarte bun gust. Am cumpărat această casă, o voi transforma complet. O să vă țin la curent cu tot, o să vedeți ce fac.”, își prezenta Babs noua locuință, în luna august.

S-a speculat că Dorian Popa și Claudia Iosif și-au spus adio, ținând cont că bruneta și-a mutat deja o parte din lucruri din casa artistului. Pe de altă parte, aceasta a mărturisit că și-ar fi mutat doar atelierul de lucru în casa pe care și-a cumpărat-o. În plus, ea a menționat că noua locație se află la doar 5 minute distanță de luxoasa reședință a lui Dorian Popa din Domnești.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa. Meseria pe care și-a ales-o în Germania. Artistul e foarte mândru de el

Ce se întâmplă în relația lor după 11 ani

Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de mai bine de 11 ani. În tot acest timp, bruneta a stat mereu alături de iubitul ei și l-a susținut în toate proiectele pe care le-a avut. Într-un interviu, solistul declara că partenera lui de viață preferă să stea mai mult în umbră.

„Eu când ajung acasă îi spun: Eu nu am mai ieșit demult în public. Ea oricum nu prea ieșea, ieșea alături de mine, știu că își dorea demult să iasă cu prietenele ei la un eveniment, i-am zis ieși liniștită, oricum eram la concert. Nu aș vrea să sun a om lipsit de bun simț, însă din păcate, nu mă mai încarcă pozitiv aceste evenimente. Nu știu dacă m-am schimbat eu, dacă am îmbătrânit eu”, spunea Dorian Popa, potrivit Cancan.

Cât despre o căsătorie cu Claudia, Dorian Popa mărturisea că șansele să se însoare sunt foarte mici:

„Nu vor bate clopote de nuntă cred că niciodată în viața mea. Consider că oamenii pot sta unul lângă altul și fără să bată clopotele de nuntă”, a mai completat vlogger-ul.

Citește și: De ce Dorian Popa nu merge în vacanță împreună cu iubita lui. Motivul pentru care Babs pleacă singură

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *