Iubitul meu vrea să plece în vacanță cu băieții. Eu nu sunt de acord cu asta, mi-aș fi dorit să mă includă în planurile lui

Decizia lui mă face să-mi reevaluez poziția în relația asta.
Iubitul meu vrea să plece în vacanță cu băieții. Eu nu sunt de acord cu asta, mi-aș fi dorit să mă includă în planurile lui

Sunt într-o relație de aproape un an cu iubitul meu, Andrei. Până acum, abia așteptam să avem vacanță, să putem merge undeva împreună. Însă de curând am aflat că iubitul meu vrea să plece în vacanță cu băieții. Mie nu mi se pare că e în regulă să nu merg și eu cu ei. I-am spus că nu sunt de acord cu asta și acum s-a supărat pe mine.

I-am spus că nu sunt de acord cu asta

Nu știu dacă am greșit chiar așa de grav. Mie mi se pare că e greșeala lui. Pentru că discutam de luni de zile că vine vara și mergem undeva împreună. Nu mă deranjeazăsă mergem cu prietenii lui, atâta vreme cât suntem împreună. Însă mă simt păcălită pentru că eu nu mi-am făcut programul cu prietenele mele, tocmai în ideea că vom merge împreună. Pe de altă parte, mi se pare fresc să mergem împreună în vacanță, din moment ce suntem un cuplu.

Însă cel mai tare mă îngrijorează că unul dintre prietenii lui nu mă place și cred că acel băiat are un amesec în decizia lui Andrei. El mereu îi reproșa iubtului meu că de când e cu mine și-a abandonat prietenii și mă acuză că îl țin sub papuc. Mai mult, el este fratele fostei iubite a lui Andrei, de care se despărțise cu câteva luni înainte să mă cunoască pe mine. Chiar a fost supărat pe Andrei când s-au despărțit, însă a trecut peste. Cel puțin așa credeam. Însă judecând după cum se comportă, cred că el e mai rănit decât Andra, care acum are o nouă relație.

Iubitul meu vrea să plece în vacanță cu băieții

De câte ori ieșim undeva cu prietenii lui, el mereu mă pune în situații stânjenitoare. Mereu mă ironizează, face glume pe seama mea, iar intervențiile lui Andrei mi se par foarte modeste. Parcă nici nu îndrăznește să-i spună prea multe.

În fine. Acum sunt supărată pe Andrei, nu pe prietenul lui. Mă gândesc chiar dacă relația asta are șanse să supraviețuiască. Pentru că după cum se vede, Andrei e o persoană foarte influențabilă și pare că pe mine mă pune undeva la coada listei cu priorități. Iar asta nu îmi place deloc. Nu știu dacă ar trebui să-i cer să-și revizuiască decizia și să-i dau un ultimatum, sau să trec peste și să merg și eu în vacanță cu prietenele mele. Faptul că iubitul meu vrea să plece în vacanță cu băieții m-a supărat foarte tare și mă face să-mi reevaluez poziția în relația asta. Mi-ar fi plăcut să mă includă îm planurile lui. Dar decizia lui mă face să cred că nu sunt atât de importantă pentru el, pe cât am crezut.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *