Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan. Unde s-au cunoscut ei de fapt și cum se înțeleg acum: “Nici măcar nu ne-am întâlnit în India”

Iată cine le-ar fi făcut cunoştinţă!

De mai bine de un deceniu, Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de Salman Khan, actorul care a făcut şi încă continuă să facă istorie la Bollywood. Fosta prezentatoare TV s-a stabilit în India de dragul iubitului ei, dar nu se cunosc foarte multe detalii legate de relația lor. Asta pentru că ei preferă discreția. Cu toate astea, de curând, blondina a făcut o serie de declarații cu privire la relația pe care o are cu celebrul star!

Ce a declarat Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur se iubește de mai bine de zece ani cu Salman Khan. De dragul partenerului ei, blondina a renunțat la România și s-a stabiliit definitiv în India, locul în care s-a născut starul de la Bollywood.

Relația lor este extrem de mediatizată în ambele țări, însă cei doi îndrăgostiți sunt foarte zgârciţi în declaraţii. De-a lungul anilor, ambii au fost discreți cu viața personală, însă, recent, românca a dat detalii interesante despre relația cu actorul.

”Suntem foarte bine”

Nu de puține ori, în spațiul public au apărut zvonuri legate de o eventuală despărțire a celor doi. Chiar de curând, s-a vehiculat că fosta moderatoare și actorul s-ar fi separat, asta pentru că Salman Khan a fost surprins în compania unei alte femei.

Totuși, Iulia Vântur a lămurit rapid lucrurile. Blondina a mărturisit că femeia cu care a fost văzut iubitul ei este, de fapt, o actriță alături de care starul joacă în filmul ”Tiger 3”.

”Evident că suntem OK. Eu am încercat să stau departe de acest subiect pentru că ţin la intimitatea mea, plus că s-a speculat atât de mult pe acest subiect că orice aş spune se interpretează.

Suntem foarte bine, evident. Ştiu că există o curiozitate cu privire la acest subiect, însă, curiozitatea mea nu merge atât de departe, a declarat Iulia Vântur, potrivit OK Magazine.

Citește și Ce relație are Iulia Vântur cu mama lui Salman Khan. S-a aflat cum este de fapt văzută vedeta în familia celebrului actor!

Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan

Multe zvonuri au existat și cu privire la modul în care s-au cunoscut cei doi. La un moment dat, a apărut o informaţie conform căreia Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi cunoscut în vara anului 2011.

Atunci, Marius Moga le-ar fi făcut cunoștință. La vremea resspectivă, fostul iubit al Iuliei Vântur ar fi colaborat cu celebrul actor de la Bollywood pentru coloana sonoră a unui film.

Cei trei s-ar fi întâlnit la Dublin, pe platourile de filmare ale producției ”Ek Tha Tiger”, însă această informație nu a fost confirmată nici de compozitor, nici de cei doi parteneri.

”Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare.

Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie”, a declarat, acum ceva timp, fosta prezentatoare TV.

Citește și De ce nu a luat-o Salman Khan de soție pe Iulia Vântur după 12 ani de relație. Motivul pentru care nu a făcut pasul cel mare: “Este doar vina mea”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *