Jobul la care Ramona Păun a renunțat după doar două zile: „Asta trebuia să fac”. Ce a făcut vedeta cu banii din primul salariu VIDEO EXCLUSIV

Ce și-a cumpărat din primul salariu

Ramona Păun se numără printre cele mai cunoscute vedete de televiziune. Aceasta prezintă jurnalul de sport la Pro TV, bucurându-se de succes în domeniul pe care l-a ales. Totuși, înainte să vină în București, aceasta a locuit în Sibiu. Iată ce ne-a spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cum a reușit să câștige primii bani!

Ramona Păun: “Mi-am cumpărat un aparat foto”

Ramona Păun ne-a mărturisit că, în liceu, a încercat să promoveze anumite produse, însă și-a dat seama în 2 zile că nu este potrivită pentru domeniul vânzărilor.

Ulterior, ea s-a angajat în primul an de facultate la o televiziune din Sibiu. Astfel, cu primul salariu primit acolo, vedeta de la Pro TV și-a cumpărat un aparat foto, ocupându-se de toate fotografiile pe care nepoții săi le au din copilărie.

“Promovam anumite produse. Eram în liceu, am făcut asta vreo 2 zile! Nu era de mine, nu mi-a plăcut, nu îmi place să fiu insistentă. Asta trebuia să fac, să opresc oamenii și să îi conving să cumpere produsul respectiv! Mi-am dat seama că nu sunt bună pe vânzări. N-am vândut aproape nimic în cele 2 zile!

Ulterior, următorul job a fost, din fericire, chiar în televiziune. În primul an de facultate m-am angajat la o televiziune locală, din Sibiu. Știu că mi-am cumpărat un aparat foto, cu film. Cu respectivul aparat le-am făcut poze nepoților mei, care sunt copiii fratelui meu, toată copilăria lor. Aproape toate pozele lor sunt făcute de mine!

Cred că am luat niște produse acasă. (n.r. în cele 2 zile în care a promovat respectivele produse) Posibil să îmi fi dat și niște bani, dar era o sumă nesemnificativă. Cred că m-am oprit la primul supermarket, eram în liceu, nu aveam bani de buzunar prea mulți! Nu știu ce am făcut cu ei, nu țin minte.”, ne-a spus Ramona Păun, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și Ce reacție au avut părinții Ramonei Păun când i-a anunțat ce meserie vrea să aibă: “A fost o adevărată dramă în familie atunci!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre superstiții

De asemenea, Ramona Păun ne-a vorbit și despre superstiții, explicând că nu crede în asemenea lucruri. Frumoasa vedetă de televiziune este credincioasă, astfel că preferă să își pună încrederea în Dumnezeu, fiind sigură că o să fie protejată de lucrurile rele care i se pot întâmpla de-a lungul timpului.

“Sincer, superstiții nu am! Cred foarte mult în Dumnezeu și nu cred că funcționează superstițiile. Decât să mă feresc de anumite superstiții sau anumite lucruri, mai bine mă rog Lui să aibă grijă de mine. Cred că este mai util așa decât să mă feresc de anumite animale, printre care pisica neagră, dar și de alte povești din bătrâni!”, a adăugat Ramona Păun.

Citește și Cum a făcut Ramona Olaru primii bani. Asistenta TV, decizie neașteptată la 12 ani: “Se întâmpla de 4 ori pe săptămână” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *