Kamara, despre chinul prin care trebuie să mai treacă micuțul Leon, până la 18 ani: ”Mai are de făcut încă 10 operații, ca să nu i se curbeze oasele” EXCLUSIV

Ce progrese a înregistrat, de fapt, băiețelul

Fiul lui Kamara, diagnosticat la naștere cu tetrapareză spastică, înregistrează, de la o zi la alta, îmbunătățiri certe, în lupta cu această boală grea. Micuțul Leon, în vârstă de 8 ani și îndrăgit de milioane de internauți, căci dă răspunsuri geniale și cântă perfect, mai are însă nevoie de alte 10 operații, până la majorat: ”În fiecare an, până la 18 ani, trebuie să mai facă o astfel de intervenție chirurgicală, de alungire a mușchilor, pentru a nu i se curba oasele”, ne-a declarat celebrul solist, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Kamara e convins că fiul lui, diagnosticat la naștere cu tetrapareză spastică, va putea merge, într-o bună zi

Kamara este convins că, într-o bună zi, fiul lui, Leon, un puști tare ambițios, căci suportă cu stoicism ore întregi de terapie, va putea merge singur. Încet-încet, a început să se ridice în picioare și să-și păstreze echilibrul. Leon se străduiește să facă și primii pași, are deja mici încercări, după cele 7 operații, dându-le astfel mari speranțe părinților lui, Kamara și Oana:

”Sunt îmbunătățiri, Leon stă în fund, dar și în genunchi, reușește să-și păstreze echilibrul. Face terapii la București, în fiecare zi, dar mergem și la ședinte de kinetoterapie, mai intensive, la Timișoara. Până la 18 ani, mai trebuie, în fiecare an, câte o operație de alungire de mușchi, pentru că el crește, are puseu de creștere, iar dacă oasele se lungesc, mușchii rămân scurți, pun presiune pe oase și oasele se strâmbă”, ne-a spus Kamara, în exclusivitate pentru Ego.ro

Fiul lui Kamara nu e încă înscris la școală: ”Poartă scutec și nu poate să scrie, mânuța nu e funcțională”

La 8 ani, micuțul Leon încă nu merge la școală. Are o inteligență nativă, o memorie de excepție, dar și ureche muzicală, iar cu școala nu este chiar în urmă, căci a avut două bone care lucrează în învățământ. Kamara ne-a explicat de ce fiul lui nu poate participa la cursuri, alături de alți copii de vârsta lui:
”Cu școala, mai avem niște evaluări de făcut, să vedem la ce nivel este, a făcut cursuri acasă, până acum, cu bonele lui, una educatoare, alta învățătoare. Căutăm să îl băgăm în sistem, dar nu poate sta la școală, în bancă, încă poartă scutec, nu poate să scrie, mânuța nu e funcțională, apucă greu lucrurile. Sunt convins însă că, atunci când va fi mare, va fi pe picioarele lui”, ne-a mai declarat Kamara, în exclusivitate pentru Ego.ro.
Kamara, despre chinul prin care trebuie sa mai treaca micutul Leon
Kamara, alături de Leon și de mama copilului

Kamara și fosta soție și-au unit forțele ca să-și trateze fiul: ”Cu mama lui Leon am o relație bună”

Întrebat de reporterii Ego.ro în ce relație se află acum cu Oana, mama copilului, Kamara ne-a oferit un răspuns înțelept: ”Cu mama băiețelului am o relație bună, pentru copil, ca să îl vindecăm”.

Afirmația lui este întărită și de mesajul postat pe conturile sociale, de ziua Oanei, în care solistul a anunțat că ei formează o echipă imbatabilă în lupta pentru însănătoșirea lui Leon: ”Împreună am făcut minunea noastră de băiețel. Leon va fi mereu „Podul” dintre noi. Această minune ne va ține legați pentru totdeauna și puternici pentru a îndeplini misiunea noastră, să-l punem pe Leon pe picioarele lui. Împreună vom reuși, cu Voia Bunului Dumnezeu”, a postat artistul, pe contul lui Facebook.

Se scindează trupa Alb Negru? ”Nu ne-am despărțit. Este vorba și despre contractele pe care le avem și separat”

Pe afișul spectacolului ”O singură noapte”, al lui Adrian Enache, programat pe 4 noiembrie, la Sala Palatului, Kamara figurează singur, nicidecum alături de Andrei Ștefănescu, colegul lui din trupa Alb Negru. Kamara neagă însă faptul că ei ar fi renunțat la colaborare:

”Cred că el este ocupat atunci, habar nu am de ce nu este pe afiș. Am făcut 18 ani, anul acesta, de la debutul trupei, am scos și o piesă nouă, mai avem concerte împreună, nu ne-am despărțit. De pildă, la concertul caritabil pentru Leon, de la Vâlcea, m-a anunțat că nu poate să vină pentru că are evenimente în ziua aceea. Este vorba și despre contractele pe care le avem separat și pe care le respectăm”, ni s-a mai confesat Kamara, pentru Ego.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *