Kamara, mărturisiri emoționante despre băiețelul bolnav: „Acum o să mă lupt în cușcă pentru Leon”. Cu cine se va lupta solistul EXCLUSIV

Artistul este un tătic extrem de dedicat și încearcă să îi ofere fiului său tot ce este mai bun. Kamara consideră că Leon este sufletul său pereche, ținând cont că este foarte apropiat de băiețelul său.
Kamara, mărturisiri emoționante despre băiețelul bolnav: „Acum o să mă lupt în cușcă pentru Leon”. Cu cine se va lupta solistul EXCLUSIV

Kamara ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, unde ne-a vorbit despre această latură a sa, în care se dedică total copilului, care s-a născut cu probleme de sănătate.

Kamara și Leon, două inimi care bat în același timp. Cei doi sunt foarte apropiați
Kamara și Leon, două inimi care bat în același timp. Cei doi sunt foarte apropiați

Kamara, despre momentele petrecute cu micuțul Leon: „Oriunde merg, îl iau cu mine”

Kamara se bucură de o mulțime de fani care îl apreciază pentru cariera muzicală, însă pe primul loc este mereu băiețelul său. Artistul nu se bucură de o bonă în acest moment, astfel că petrece foarte mult timp cu fiul său. Cu toate acestea, el și fosta soție se ajută mult și fac totul pentru binele lui Leon.

„Atunci când Leon este la mine, sunt tot timpul cu el. Nu am bonă, în momentul de față, am avut în trecut o persoană care mă ajuta în momentele cheie, vorbim de un interval orar în care reușeam, cât de cât, să îmi desfășor treaba. În general, acest lucru se întâmpla după ce terminam prima parte a zilei cu el, însă nu mai am bonă, a plecat să aibă grijă de mama ei soacră, în Arad. Rar, ea mai ajunge pe la noi, dar mai mult de dor. Oriunde merg, îl iau cu mine, chiar și la o emisiune care nu ține mult. În momentele complicate, îl las la fosta mea soție, ne mai ajutăm”, ne-a explicat acesta.

Leon, adorat de părinții săi

Cântărețul Kamara și fosta lui parteneră au rămas în relații bune și au grijă să fie alături de Leon în fiecare clipă. Chiar dacă sunt multe de făcut, atunci când vine vorba de creșterea micuțului, cei doi părinți dau tot ce au mai bun pentru ca micuțul să fie fericit și sprijinit în orice moment:

„În general, Leon stă o săptămână la mine, o săptămână la ea. Atunci când vine vorba de terapie, mai facem cu rândul sau chiar mergem împreună, mai ales dacă este vorba de operații la Barcelona și așa mai departe. Chiar dacă nu mai stăm împreună, facem tot ce se poate pentru el. În momentele în care celălalt are câteva zile la dispoziție și este mai liber, facem tot ce nu am făcut în săptămâna anterioară.

Nu prea avem repaus, cumva trebuie să compensăm. Dacă l-am lăsat o săptămână la ea, când vine la mine trebuie să fac tot, chiar și pentru două săptămâni dacă se poate, lucru care este aproape imposibil de multe ori. Până la urmă, reușim să punem lucrurile la cale, important este ca el să fie bine”.

Alături de fiu și de fosta lui soție
Alături de fiu și de fosta lui soție

O să se lupte în ring, pentru Leon

Kamara are parte de o nouă provocare. Acesta o să se lupte împotriva lui Iulian Pîtea, astfel că fanii o să îl vadă într-o nouă ipostază. Artistul participă la respectivul eveniment pentru fiul său:

„Acum o să mă lupt în cușcă pentru Leon, mă pregătesc intens în fiecare zi, atunci când nu este la mine, pentru a face față. În săptămâna în care vine la mine, o să mă pregătesc, dar mai puțin. O să mă lupt împotriva lui Iulian Pîtea, care a participat la Exatlon. În aceeași gală o să concureze și Giani Kiriță cu Andi Constantin. Tot ce adun de pe urma evenimentului o să fie pentru Leon”.

Kamara, despre problemele artiștilor în pandemie

În trecut, Kamara a refuzat aceeași ofertă, însă multe s-au schimbat, între timp. El a punctat faptul că artiștii s-au luptat cu diferite probleme în pandemie, când multe evenimente au fost anulate. Câștigurile financiare ale cântăreților au avut de suferit în ultimele luni:

„Chiar dacă la mijloc ar putea să se mai afle o urmă de dorință din copilărie, cum ne gândeam cândva la un meci de box, dacă nu era pentru el și nu eram pus în situația aceasta, căci abia acum, probabil, o să înceapă concertele, nu aș fi intrat în ring. Oferta am avut-o și cu mulți ani în urmă și am refuzat-o. Totuși, în pandemie am fost supuși toți la dificultăți financiare, mai ales artiștii, care nu au avut activitate.

Practic, am avut 5 concerte, în 2 ani, pe acestea le făceam într-o săptămână, în trecut. Bine, nu punem la socoteală spectacolele de Crăciun și de Revelion, pe care le-am avut în aceeași zi. Dacă le adun, pot să spun că am avut 11 concerte în doi ani”.

Cum a reacționat prima oară când l-a strâns în brațe pe Leon

Kamara s-a topit în momentul în care a privit pentru prima oară în ochii fiului său. Acesta ne-a mărturisit că Leon l-a ajutat să devină mai puternic. De asemenea, pe lângă faptul că micuțul este extrem de inteligent, el este și foarte înțelept:

„La început îmi era frică, văzându-l așa de mic, parcă nu știam de unde să îl apuc. Dar imediat ne-am lipit unul de celălalt, când i-am văzut privirea blajină, m-am topit. E un copil dulce, are un suflet frumos, am crescut împreună. Chiar dacă am mai trecut prin această experiență, pe atunci eram mai mic, așa că acum am gustat-o altfel.

Sunt mai responsabil și mai puternic ca om, însă și el m-a ajutat să devin mai puternic, văzând prin câte dificultăți trece. O singură dată l-am auzit: „Renunț!”. I-am spus că nu poate să renunțe, este un leu, iar eu sunt tatăl leului, care nu renunță. Este foarte înțelept, de asemenea”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *