Kate Middleton, absolut fermecătoare într-o rochie roșie festivă. A cucerit toate privirile cu această apariție. FOTO

Cine va participa la concertul de colinde sponsorizat de Fundația Regală

Imagini deosebite transmise din partea Familiei Regale, prin soția prințului William. Kate Middleton, absolut fermecătoare într-o rochie roșie festivă, în cel mai recent videoclip publicat pe rețelele de socializare în care îi invită pe oameni să ia parte la un eveniment special, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Kate Middleton, absolut fermecătoare într-o rochie roșie festivă: „Fiți alături de noi în Ajunul Crăciunului”

Kate Middleton s-a pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Prințesa de Wales apare într-un videoclip promo de prezentare al concertului de colinde sponsorizat de Fundația Regală. Poartă o rochie roșie festivă, are părul aranjat în bucle lejere și are același zâmbet cu care îi încântă de fiecare dată pe oameni.

„Fiți alături de noi în Ajunul Crăciunului pentru o slujbă foarte specială la Westminster Abbey, plină de colinde festive și spectacole frumoase”, a spus Kate Middleton în promo-ul care va fi difuzat duminică seară.

Kate Middleton, absolut fermecătoare într-o rochie roșie festivă
Kate Middleton, absolut fermecătoare într-o rochie roșie festivă

Cine va participa la concertul de colinde sponsorizat de Fundația Regală

În cadrul concertului de la Westminster Abbey, care va avea loc pe data de 15 decembrie, vor fi prezenți atât prințul William, cât și regele Charles al III-lea și regina Camilla. Totodată, la evenimentul organizat de Kate Middleton vor mai fi prezenți și angajații organizației caritabile, personalul militar și lucrătorii din prima linie pentru a „celebra bucuria pe care o poate aduce conexiunea umană”, potrivit comunicatului transmis de Palatul Buckingham.

„Slujba de colinde din acest an este dedicată Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a și valorilor de care Majestatea Sa a dat dovadă de-a lungul vieții, inclusiv datoria, empatia, credința, serviciul, bunătatea, compasiunea și sprijinul pentru ceilalți.”, mai scrie în comunicat.

Secrete de frumusețe de la Kate Middleton. Ce produs folosește pentru un ten impecabil

Foarte multe femei se întreabă cum își menține Kate Middleton tenul impecabil la 40 de ani. Ei bine, secretul său a fost dezvăluit. Rutina ei de îngrijire a pielii este una foarte simplă și la îndemâna oricui. Chiar dacă își permite să folosească cele mai avansate tehnologii și creme extrem de scumpe, Kate Middleton a rămas la varianta mai simplă. Aceasta apelează la uleiul de măceșe, un element natural care o ajută să aibă pielea ca de porțelan la vârsta de 40 de ani. Potrivit informațiilor de la Who What Wear, în 2019, Kate și mama ei (Carole Middleton) folosesc un ser facial al cărui ingredient principal este uleiul de măceș. Vedetele includ deseori acest antidot anti-îmbătrânire în rutinele lor de îngrijire a pielii pentru a estompa semnele îmbătrânirii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *