L-am prins pe soțul meu cum mă înșela, după tranzacțiile efectuate cu cardul la același hotel

Soțul mă înșela cu prietena mea...

Scris de:

Ingrid Toader

10 Oct. 2024

L-am prins pe soțul meu cum mă înșela, după tranzacțiile efectuate cu cardul la același hotel

Să spunem că mă numesc Simona, nu are rost să îmi divulg numele real. Scriu aceste rânduri într-un moment în care încă mă întreb dacă am luat cea mai bună decizie. Îmi doresc să rămân anonimă, deși povestea mea ar putea fi a oricărei alte femei care se confruntă cu trădarea. Când am spus „da” în fața altarului, acum opt ani, nu mi-am imaginat că o simplă tranzacție bancară ar putea să-mi dea peste cap întreaga viață.

Soțul meu fermecător mă înșeală cu o prietenă

Traian, soțul meu, a fost mereu un bărbat fermecător, un tată dedicat pentru fetița noastră de șase ani, Mara. Trăiam o viață normală, poate chiar prea normală. Rutina ne acaparase amândurora viețile, dar nu mi-am imaginat niciodată că ceva ar fi în neregulă. Până într-o zi când am descoperit câteva tranzacții suspecte în extrasele de cont. Nu obișnuiesc să-i verific cardurile, însă în ziua aceea, în mod ciudat, am fost atrasă de un șir de plăți la același hotel.

Am răsfoit pagina după pagină, cu speranța că îmi scapă ceva sau că este doar o coincidență. Același hotel, aceleași sume, de mai multe ori într-o perioadă scurtă. Întotdeauna pe durata zilei, când Traian îmi spunea că este la birou. Îmi amintesc că am simțit cum îmi fuge pământul de sub picioare. Nu era doar o simplă plată greșită. Ceva nu se lega.

CITEȘTE ȘI: Am decis să plec. Nu mai suportam să stau sub același acoperiș cu soacra mea. Ce spune psihologul

Hotelul, descoperit după tranzacțiile cu cardul

Am încercat să mă calmez și să nu trag concluzii pripite. Poate că hotelul era doar un loc de întâlniri de afaceri, mi-am spus. Dar în adâncul sufletului, simțeam că ceva nu era în regulă. Traian nu a fost niciodată genul care să se cazeze la hoteluri scumpe pentru întâlniri de afaceri. După câteva zile de frământări, am decis să vorbesc cu el. Întâi subtil, întrebându-l cum îi mai merge la birou, apoi direct, întrebându-l de hotel. A ezitat și a încercat să-mi schimbe subiectul, dar momentul de ezitare a fost suficient. Am știut.

În acea seară, l-am confruntat. După minute lungi de tăcere, a recunoscut. Îmi înșela încrederea de luni bune. Cu cine? Nici nu mi-a venit să cred când am auzit numele: Andreea. Da, Andreea, prietena mea de familie. Femeia cu care împărțisem mese, sărbători, confidențe. Femeia care era căsătorită cu David, un bărbat pe care și Traian îl considera prieten.

Mă înșeală. Mă simt trădată. Îl iert…

Andreea nu avea copii. Mereu îmi spunea că nu este momentul, că are alte priorități. Poate că, în sinea ei, viața de mamă i se părea prea comună, prea lipsită de strălucire. În schimb, se pare că a căutat această strălucire în altă parte – în brațele soțului meu.

M-am simțit trădată nu doar de Traian, ci și de ea. Nu doar că mă înșelase soțul, dar și prietena mea cea mai apropiată își bătuse joc de prietenia noastră. Când i-am cerut explicații lui Traian, el nu a știut ce să-mi spună. Mi-a spus că o iubește pe Andreea, dar în același timp, nu-și poate imagina viața fără mine și fără Mara. A recunoscut că nu știe ce să facă, că este prins între două lumi.

CITEȘTE ȘI: Mi-am înșelat soțul, dar între timp am aflat că el ducea o viață dublă. Cine este mai vinovat?

Amanta vrea să renunțe la soțul ei pentru soțul meu

Într-o după-amiază, am primit un mesaj de la Andreea. Voia să mă întâlnesc cu ea. Nu știu ce m-a făcut să accept, dar probabil că eram curioasă să aud versiunea ei. A fost cea mai ciudată discuție pe care am avut-o vreodată. Fără ocolişuri, mi-a mărturisit că vrea să divorțeze de David. Că ea și Traian au planuri să fie împreună și că nu mai pot trăi așa. Fiecare cuplu își are problemele, dar să aud că Andreea e gata să distrugă două familii, m-a șocat.

Însă, cel mai greu a fost faptul că, după toate acestea, Traian nu a plecat imediat la ea. Mi-a spus că mă iubește și că îi este frică să-și piardă familia. Mi-a mărturisit că se simte confuz, că vrea să fie cu Andreea, dar în același timp, vrea să rămână și cu mine și cu Mara. Cum să reacționez la așa ceva? I-am spus că trebuie să plece, că nu mai putem trăi așa, dar în sufletul meu, încă speram că se va răzgândi.

Am avut multe nopți nedormite, întrebându-mă dacă îl mai pot ierta vreodată. Nu era doar o trădare fizică, ci și una emoțională. Am simțit că lumea mea s-a prăbușit, că tot ce am construit împreună s-a evaporat în fața acestor minciuni. Dar apoi, m-am gândit la Mara. Cum ar fi afectată ea de o despărțire? Cum ar arăta viața ei dacă ar trebui să crească fără tatăl ei prezent zilnic?

Decizia, cea mai grea armă

Și atunci am luat o decizie pe care nici acum nu sunt sigură că a fost corectă. L-am iertat. Nu pentru că aș fi putut uita vreodată ce a făcut, ci pentru că nu eram pregătită să renunț la familia noastră. L-am iertat pentru Mara, pentru mine, și poate, într-o oarecare măsură, pentru el. Traian a rupt relația cu Andreea, sau cel puțin așa mi-a spus. Andreea și David au început să-și finalizeze divorțul, iar noi am încercat să ne reconstruim căsnicia.

Dar, chiar și după ce am luat această decizie, mă întreb în fiecare zi dacă am procedat corect. Îl iubesc încă pe Traian, dar pot să-l mai privesc vreodată la fel? Pot să trăiesc cu gândul că poate într-o zi va repeta greșeala? Nu știu.

Încerc să mă concentrez pe prezent, pe fetița noastră și pe micile bucurii ale vieții de zi cu zi. Însă, în spatele fiecărui zâmbet, rămâne acea întrebare care mă macină: am făcut bine că l-am iertat? Poate că voi găsi răspunsul, poate că nu. Dar într-un fel sau altul, viața trebuie să meargă înainte.

FOTO: New York Post

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *