La ce oră se difuzează Las Fierbinți. Programul de difuzare al celebrului serial de comedie de la Pro TV

De-a lungul celor aproape 11 ani de difuzare, Las Fierbinți a înregistrat audințe record, serialul românesc devenind cel mai urmărit la Pro TV.
La ce oră se difuzează Las Fierbinți. Programul de difuzare al celebrului serial de comedie de la Pro TV

Serialul Las Fierbinți este cel mai îndrăgit serial din România, având deja 10 ani de când intră în casele românilor. Mare parte dintre actorii care au început filmările acum un deceniu sunt și acum în distribuție. Aceștia au devenit de-alungul anilor unii dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi. Pentru cei care nu știu, iată mai jos la ce oră se difuzează Las Fierbinți și ce alte lucruri interesante trebuie să mai știți despre serial.

Fierbinți, satul în care fiecare pățanie este colorată cu umor

De-a lungul celor aproape 11 ani de difuzare, Las Fierbinți a înregistrat audințe record, serialul românesc devenind cel mai urmărit la Pro TV. Serialul Las Fierbinți este difuzat săptămânal de Pro TV în zilele de marți, miercuri și joi. Producția a ajuns deja la 21 sezoane difuzate.

Citește și: Cine este soțul Ancăi Dumitra, din Las Fierbinți.

Mare parte dintre actorii care au început filmările acum un deceniu sunt și acum în distribuție, unul dintre motive fiind acela că ei câștigă foarte bine.

Se spune că lider în topul salariilor este Adrian Văncică, alias Celentano, care încasează 1500 de euro pe episod. Asta înseamnă 4500 de euro pe săptămână, deci 18.000 de euro pe lună, după cum susținea cancan.ro recent.

La ce oră se difuzează Las Fierbinți
La ce oră se difuzează Las Fierbinți

În serialul „Las Fierbinți” fiecare locuitor din sat este desăvârșit printr-o caracteristică specifică. În fiecare zi este egală cu câte o poveste de neuitat

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți

Despre Las Fierbinți

Las Fierbinți este un serial românesc de comedie, difuzat la Pro TV marțea, miercurea și joia, de la ora 20.30. Sitcomul în regia lui Dragoș Buliga a debutat pe data de 1 martie 2012. Tema muzicală este ”Zarița Zanga”, compusă și interpretată de Mihai Mărgineanu, cel care apare și în distribuția serialului.

Printre cei mai îndrăgiți actori din serial se numără Celentano (Adrian Văncică), Vasile (Gheorghe Ifrim), Giani (Constantin Diță), Bobiță (Mihai Bobonete), Dorel (Mihai Rait Dragomir). Mai este Robi (Leonid Doni), Dalida (Ecaterina Ladin), Gianina (Anca Dumitra), Firicel (Cuzin Toma), Ardiles (Mihai Mărgineanu), Aspirina (Mirela Oprișor) și mulți alții.

Citește și: Cum a încălcat Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, legea.

Ce spunea Adrian Văncică în toamna anului trecut

Sunt peste 20 de sezoane în care serialul Las Fierbinți a devenit cel mai iubit și apreciat de către telespectatori. Scenariul a surprins prin diversitatea întâmplărilor și a discursurilor emblematice care au cutremurat o țară întreagă și au intrat în amintirea celor de acasă.

Înainte de lansarea noului sezon, Adrian Văncică, unul dintre actorii principali ai serialului, dar și scenarist, declară:

„Ce poate să aducă un sezon nou Las Fierbinți? După mai mult de 500 de episoade, și cu niște personaje care au fost construite să nu învețe nimic niciodată din greșelile lor, crezi că e ușor să mai găsești situații noi? Nu e, dar uite că se poate.

Așa cum și România e mereu surprinzătoare, și dă din râs în plâns, așa va fi și sezonul nou din Las Fierbinți, când fierbinte, când rece… Și eu sunt curios să-l văd :)). Încă mai filmăm la el, nu e gata. Ne-am bucura foarte tare dacă telespectatorii ar veni la întâlnirea cu noi, măcar atâția câți au fost sezoanele trecute”, a spus Adrian Văncică într-un comunicat transmis de Pro TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *