Laura Cosoi a născut al patrulea copil. ”Binecuvântarea vieții noastre”. Ce nume a primit bebelușul

A dat vestea pe Instagram

Scris de: Daoud Andra

29 Jul. 2024

Laura Cosoi a născut al patrulea copil. ”Binecuvântarea vieții noastre”. Ce nume a primit bebelușul

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară. Actrița a anunțat pe Instagram nașterea celui de-al patrulea copil al ei și a dezvăluit și numele pe care l-a primit bebelușul. Vedeta a ținut în secret sexul copilului, până în momentul nașterii.

Laura Cosoi a născut a patra fetiță

Așteptarea a luat sfârșit pentru Laura Cosoi și familia ei. Vedeta a adus pe lume al patrulea copil al familiei, tot o fetiță, pe care a botezat-o Aida. Actrița a anunțat venirea pe lume a micuței printr-un mesaj pe Instagram, însoțit de o poză cu mânuța bebelușei. Dacă la sarcinile anterioare vedeta a anunțat din timp ce sex urmează să aibă bebelușul din burtică, de data aceasta a ținut totul în secret până în momentul nașterii.

Vezi și: Secretul Laurei Cosoi pentru ca silueta ei să nu se modifice mult în sarcină. La ce truc apelează: “Nu vreau să am această presiune” VIDEO EXCLUSIV

Actrița în vârstă de 42 de ani nu a spus dacă va avea fetiță sau băiat și a vrut să le facă o surpriză celorlalte trei fetițe ale ei. Laura Cosoi a povestit, în trecut, că a visat că va mai avea un copil și a visat și numele pe care i-l va pune, în momentul în care a născut a treia oară. Proaspăta mămică a fost copleșită cu felicitări de către cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi a născut al patrulea copil. ”Binecuvântarea vieții noastre”. Ce nume a primit bebelușul
Laura Cosoi a născut încă o fetiță

Semnificația numelui Aida

Pentru toate cele patru fetițe ale ei, Laura Cosoi a ales nume scurte, dar originale și cu semnificații profunde. Lara, Vera și Rita au de acum o surioară pe nume Aida. Acest prenume este inspirat din limba arabă (Ayda), dar se regăsește în mai multe culturi și are mai multe interpretări. În operele literare, Aida este o prințesă etiopiană, iar numele ei înseamnă ”a se reîntoarce”.

Vezi și: Laura Cosoi, despre al patrulea copil: „Cred că în mintea mea a fost ideea că sunt înaintată în vârstă și nu se va întâmpla” VIDEO EXCLUSIV

În limba italiană, Aida este asociat cu ”fericire”, iar în latină înseamnă ”a ajuta”. În cultura africană, numele Aida este asociat cu ceva nobil, iar în alte țări acest prenume înseamnă ”cadou”, ”recompensă” sau ”aer distins”.

Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil la începutul anului, chiar în ziua în care își sărbătorea aniversarea de 42 de ani. Cu o lună înainte, vedeta își pierduse mama, în urma unei suferințe îndelungate. Actrița a povestit că apucase să îi spună mamei sale că așteaptă al patrulea copil, înainte să o piardă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *