Laura Cosoi, declarații incredibile la 10 ani de la despărțirea de Smiley. „Mă simțeam bărbatul din relație”

Laura Cosoi a dezvăluit ce i s-a întâmplat în relațiile de înainte să-l cunoască pe soțul ei
Laura Cosoi, declarații incredibile la 10 ani de la despărțirea de Smiley. Mă simțeam bărbatul din relație

Laura Cosoi, mărturisiri subtile despre relația cu Smiley, după aproximativ 10 ani de când s-au despărțit. Într-o declarație despre conexiunea pe care o are cu soțul ei, actrița a dezvăluit că s-a simțit „bărbatul din relații”, în trecut. Soțul ei a fost însă cel care a determinat-o să-și schimbe atitudinea și să aibă altă perspectivă. „Aveam o energie masculină”, își amintește ea.

Laura Cosoi, declarații despre relațiile pe care le-a avut înainte de a-și cunoaște soțul

Laura Cosoi a mărturisit că în toate relațiile de până să-și întâlnească soțul ea a fost bărbatul. A reușit să schimbe această situație abia după un an de când a început relația cu Cosmin, actualul ei soț, alături de care are două fetițe, iar în curând o va naște pe a treia.

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a declarat Laura Cosoi, în podcastul lui Mihai Morar. Printre foștii actriței se numără și Smiley, alături de care a fost într-o relație în perioada 2007 – 2012.

Laura Cosoi și soțul
Laura Cosoi și soțul

Laura Cosoi, revoltată: “Mulți văd mirajul ăsta al televiziunii ca fiind bani câștigați ușor”

Laura Cosoi povestește că de multe ori a fost întrebată de alți părinți despre cum să facă pentru ca cei mici să ajungă la televizor. Actrița este de părere că un copil nu trebuie să fie o vedetă, ci trebuie să aducă valoare domeniului în care activează, potrivit click.ro.

,,Sunt unii părinți care mă întreabă «cum aș face și eu să ajungă copilul meu la televizor». Eu nu înțeleg de ce și-ar dori cineva să ajungă copilul la televizor și întreb «doriți ca copilul să fie vedetă, sau doriți ca copilul să aducă valoare domeniului în care activează?». Mulți văd mirajul asta al televiziunii ca fiind bani câștigați ușor, fără să știe orele de muncă, nopțile nedormite, filmările în frig și multe altele” , a mai spus Laura Cosoi.

Laura Cosoi este de părere că pentru fiecare copil în parte e nevoie să se găsească domeniul potrivit, în care să facă totul din plăcere. Actrița povestește cât de greu i-a fost atunci când de 1 ianuarie, când oamenii dormeau, ea pleca la repetiții.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *