Laura Cosoi, dezvăluiri emoționante după ce a adus pe lume al patrulea copil. Ce mesaj a transmis vedeta pe rețelele sociale

Cuvintele înduioşătoare scrise de vedetă!

Bucurie uriașă pentru Laura Cosoi! Vedeta a devenit luni, pe data de 29 iulie 2024, mamă pentru a patra oară. Celebra prezentatoare de televiziune a născut o fetiță perfect sănătoasă. Ulterior, vedeta a făcut și primele declarații. Iată ce mesaj a transmis pe pagina sa personală de Instagram!

Bucurie imensă pentru Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, nu își mai încap în piele de fericire. Cei doi parteneri sunt, începând de astăzi, părinți a patru fetițe minunate.

Prezentatoarea de la Vacanță de vedetă a adus pe lume o fetiță, pe care o va boteza Aida, nume pe care blondina susține că l-a visat. Fericirea celor doi părinți este imensă, iar Laura Cosoi a împărtășit emoțiile acestui moment special cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale.

Primele declarații ale Laurei Cosoi după naștere

Laura Cosoi și partenerul ei au așteptat cu mare nerăbdare venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. De când a venit pe lume micuța Aida, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Într-un mesaj postat pe Instagram, blondina le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune transmise în această zi specială: ”Vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele.

Mă recuperez după naștere și revin.” Felicitările au venit din toate colțurile țării, inclusiv din partea echipei emisiunii ”Vacanță de vedetă”, care i-au trimis Laurei Cosoi la spital un buchet de flori și un urs de pluș roz.

Citește și Laura Cosoi a născut al patrulea copil. ”Binecuvântarea vieții noastre”. Ce nume a primit bebelușul!

Cele trei fetițe ale Laurei Cosoi, nerăbdătoare să își cunoască noua surioară

Înainte de a naște, Laura Cosoi spunea că cele trei fetițe o întreabă tot timpul când își vor cunoaște surioara. De asemenea, vedeta declara că nu dorește să stea prea mult timp departe de proiectul ”Vacanță de vedetă”. Ea vrea să revină pe micul ecran imediat după ce se va recupera total.

”Fetițele sunt foarte dulci, încontinuu stau și mângâie burtica și îl pupă pe bebe. Mereu întreabă cât mai durează, sunt foarte nerăbdătoare.

O să am filmări pentru Vacanță de vedetă imediat în august, deci cum am născut sun ca să programez platoul pentru filmări”, a precizat blondina, potrivit Spynews.ro.

Citește și Laura Cosoi, despre al patrulea copil: „Cred că în mintea mea a fost ideea că sunt înaintată în vârstă și nu se va întâmpla” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *