Laura Cosoi este însărcinată cu al patrulea copil. Prima imagine cu burtica de gravidă

Laura Cosoi este însărcinată cu al patrulea copil! Vedeta a dat vestea cea mare în ziua în care împlinește 42 de ani. De mai bine de 11 ani, aceasta formează un cuplu cu Cosmin Curticăpean, căruia i-a dăruit trei fete. Deși s-au cunoscut în 2003, au devenit un cuplu abia în 2012, deoarece, în ochii actriței, el era doar un prieten bun, însă și un „Don Juan” încă nepregătit să se așeze la casa lui.

Laura Cosoi așteaptă al patrulea copil

Din anul 2015, Laura Cosoi este căsătorită cu afaceristul Cosmin Curticăpean și au trei fetițe. De-a lungul timpului, actrița a susținut că relația dintre ea și soț e echilibrată și că nu le este deloc greu cu trei copii. Iată că marți, 2 ianuarie 2024, vedeta a anunțat că așteaptă al patrulea copil printr-un mesaj emoționant și o poză superbă.

”Miracolul vieții”, a precizat Laura Cosoi pe rețelele sociale.

Și-a pierdut mama înainte de sărbătorile de iarnă

Cu o zi înainte de aniversarea ei, actrița a transmis un mesaj tulburător în mediul online, fiind profund marcată de pierderea părinților ei: „Mâine va fi ziua mea de naștere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putință. Am luptat cu dorul cumplit după tata, să o salvez pe mama și să găsesc o soluție să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mana. Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii de părinți. Au fost momente când simțeam că nu mai pot trage aer în piept, atât era de dureroasă realitatea. În acești 3 ani, am încercat să supraviețuiesc vieții mele separat, drept mamă pentru fetițe, soție pentru Cosmin, dedicându-mă proiectelor profesionale, laturii sociale”.

De ce a murit Ligia Cosoi

Mama ei, Ligia Cosoi, s-a stins din viață marți, 19 decembrie 2023, din cauza unei boli necruțătoare: cancer de col uterin. Aceasta s-a mai confruntat în trecut cu această afecțiune, dar reușise să o învingă: „Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta. Ești în inima noastră”, a scris Laura Cosoi în ziua tragică.

Din păcate, boala a recidivat și Ligia Cosoi nu a mai putut fi salvată. Pentru toți apropiații familiei Cosoi a fost un șoc: „Noi am fost foarte apropiate, am lucrat foarte mult încă de la debutul meu în ceea ce privea toate coregrafiile pieselor pe care le lucram. E adevărat că a avut ceva probleme de sănătate, iar ulterior auzisem că ar fi recidivat acele probleme. E o veste șocantă pentru tot ceea ce înseamnă cultură, artă în general, doamna Ligia a fost și conferențiar univeristar la Univeristatea de Arte ”George Enescu” din Iași, eu sunt ieșeancă, mă leagă foarte multe amintiri, vorbesc așa cu un nod în gât, m-a devastat această veste, am văzut la Laura, am văzut postarea ei și ulterior multe colege de breaslă ne-am anunțat una pe cealaltă”, a relata Dya, o artistă care a colaborat mult cu Ligia Cosoi la mișcare scenică.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *