Laura Cosoi, mărturisiri surprinzătoare despre numele celui de-al patrulea copil: „L-am visat. Mi l-a spus”

Află cum se va numi cel de-al patrulea copil al Laurei Cosoi!

Laura Cosoi și partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, se pregătesc să devină părinți pentru a patra oară. Cei doi mai au împreună trei fete, pe Vera, Rita și Lara. Vedeta nici nu a trebuit să se gândească la numele pe care îl va purta bebelușul ei. Ea a mărturisit, de curând, că, pur și simplu, a visat cum se va chema cel de-al patrulea moștenitor al ei.

Ce nume va purta cel de-al patrulea copil al Laurei Cosoi

Laura Cosoi se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ea este o prezentatoare și o actriță încântătoare, așa că se poate mândri cu o carieră de succes.

Totodată, pe plan personal, blondina o duce foarte bine, fiind căsătorită încă din anul 2015 cu Cosmin Curticăpean. Cei formează un cuplu extrem de fericit, au împreună trei fete minunate și urmează să devină din nou părinți.

”A ales copilul”

Laura Cosoi va naşte în vară al patrulea copil. Ea și partenerul ei de viață cunosc deja sexul bebelușului, dar, momentan, nu doresc să-l dezvăluie. De asemenea, cei doi părinți știu și cum se va numi nou-născutul.

”L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a spus actrița în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și Imagini de colecție cu Laura Cosoi. Ți-o mai amintești cum era la început de carieră? Blondă, șatenă sau roșcată, a făcut mereu furori cu frumusețea ei!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean își mai doresc și alți copii

Întrebată dacă își mai dorește și alți copii, Laura Cosoi a spus că da. Prin urmare, ea și partenerul ei de viață nu au de gând să se oprească aici.

”Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja.

Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, a declarat Laura Cosoi, conform celor de la Unica.

Te-ar mai putea interesa și Când începe ”Vacanță de vedetă”, emisiunea pe care Laura Cosoi o va prezenta la Antena Stars: ”Au trecut mulți ani de când aștept un proiect care să-mi fie pe suflet”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *