Laura Cosoi nu se dezlipește de bebelușă nici la teatru: ”O hrănesc înainte să urc pe scenă”. Soțul o așteaptă două ore în culise, cu micuța Lara în brațe. EXCLUSIV

Soțul actriței, Cosmin Curticăpean, o însoțește la spectacolele de teatru

Căsuța actriței Laura Cosoi este plină de jucării, de voie bună, de râsete, de muzică și de îmbietoarele arome culinare, bunătăți preparate după propriile ei rețete. Recunoaște că, pentru a se putea ocupa de cele trei fetițe, Vera, Rita și Lara, de teatru, de blog, dar și de firma familiei de panificație, trebuie să fie foarte organizată, fiind mai mereu cu ochii pe ceas. Cosmin Curticăpean, soțul ei, îi este un real sprijin: ”Până acum, cu ajutorul soțului meu, ne-a ieșit totul bine”, spune cu mândrie Laura Cosoi, în interviul exclusiv pentru Ego.ro.

”Totul este în grafic, când ai trei copii trebuie să fii foarte organizată!”

Laura Cosoi ne-a spus cum se organizează acasă, dar și la teatru, unde își aduce cu ea și bebelușa de numai patru luni, pentru că momentan refuză biberonul:

”Dimineața, stau cu bebelușa Lara, iar după-amiaza suntem cu toții acasă, cu Cosmin, soțul meu, și cu fetele, care vin de la școală și de la grădiniță. Am pe cineva care mă mai ajută la curățenie. Totul este în grafic, când ai trei copii trebuie să fii foarte organizată. Cu ajutorul soțului meu, până acum ne-a ieșit totul bine. Iar când am spectacole de teatru în afara Bucureștiului, tot timpul o iau și pe Lara cu mine, pentru că nu primește încă biberonul. O hrănesc înainte să urc pe scenă, dar și după spectacol, căci nu avem pauză, stăm două ore pe scenă. De obicei, mă așteaptă soțul meu sau mama mea cu ea, în brațe, în culise. Nu știu dacă fetele seamănă cu mine sau cu Cosmin. Dar ele între ele seamănă foarte bine. Cu trei copii în casă e voie bună, ele vorbesc mereu, cântă, probează rochițe, au sertarele lor cu lucruri, mă mai ajută și la bucătărie, la noi în familie se gătește foarte mult”, ne-a declarat Laura Cosoi, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Despre afacerea familiei cu produse de panificație: ”Sunt rețetele copilăriei noastre, pâinea se coace în cuptorul cu lemne”

Ea ne-a vorbit și despre afacerea de familie, cu produse de panificație. Are clienți fideli, pâinea se vinde caldă, imediat cum este scoasă din cuptorul cu lemne. Nu poate produce mai mult, deși există cerere:

”Avem oameni care se ocupă, e o întreagă echipă pentru tot ce înseamnă cuptor și comunicare. E o afacere de familie, mergem foarte mult pe calitate, pâinea e cu maia, credem în calitatea produselor noastre. Avem însă o capacitate redusă de producție, motiv pentru care rămânem foarte repede fără pâine. Sunt rețetele copilăriei noastre, pâinea se coace în cuptorul cu lemne și semințele se coc tot în cuptor, totul e preparat acolo. E și foarte greu, pentru că la un cuptor cu lemne contează temperatura, timpul, nu e ca la un cuptor normal, în care totul e calculat, la noi e ca pe vremea bunicilor”, a mai adăugat ea, pentru Ego.ro.

Cu soțul ei, la brutărie
Cu soțul ei, la brutărie

Joacă în două piese cu Nea Popa,  fostul ei coleg din celebrul serial ”La Bloc”

Actorul Tudorel Filimon o laudă pe Laura Cosoi, fosta lui colegă din serialul ”La Bloc”, alături de care joacă și în piesa ”Rude cu nevasta mea”:

”Cu Laura Cosoi lucrez în vreo două spectacole. Pe 26 noiembrie vom avea premiera la spectacolul ”Autori în sală”, al lui Ion Băieșu, joc cu Laura, este fiica mea în piesă. Spectacolele se pun și în funcție de timpul nostru, de al ei, e mămică, are trei copii. Vine cu bebelușa ei, o aduce soțul Laurei, ca să o hrănească înaintea spectacolului. Cosmin stă acolo, în culise, cu micuța în brațe, el o așteaptă să se încheie spectacolul și să plece apoi spre casă. Am avut deplasări și la Plopeni, la Ploiești, soțul a venit cu micuța, a așteptat”, ne-a declarat actorul, pentru Ego.ro.

Joacă cu Nea Popa din La bloc în piese de teatru
Joacă cu Nea Popa din La bloc în piese de teatru

Laura a păstrat o legătură de suflet cu toți foștii ei colegi din serialul difuzat acum de Pro Cinema și pentru care au filmat preț de 7 ani:

”Avem atâtea amintiri de la filmări, mă leagă o prietenie foarte frumoasă de foștii colegi din serial. Îmi amintesc și de deplasările la munte, am fost și la Horezu, mâncam uneori și de pe jos, ne cădea peștele din mână, aveam doar mâncare rece. Ne vedem la zile de naștere, vorbim la telefon, ne felicităm. Cu Dana Rogoz mă mai și văd, Emil Mitrache ”Americanul” a fost la Măruță, mi-a făcut o surpriză și a venit platou, dar și cu Dragoș Moștenescu am vorbit recent. Mă bucur însă că oamenii urmăresc în continuare serialul”, a mai adăugat ea, pentru Ego.ro.

A renunțat la măștile naturiste: ”Nu mai am timp, ca înainte!”

Laura ne-a mai dezvăluit că, dacă înainte de deveni mămică, își prepara tot felul de măști, din produse naturiste, acum, din cauza timpului limitat, se rezumă doar la produse cosmetice din comerț:

”Nu mai folosesc produse naturiste preparate în casă, de multă vreme, de când am copiii. Înainte, când preparam o salată știai ce salată am făcut după ce puneam pe față. Pe atunci, mai foloseam uleiul de ricin, dar și gălbenușul de ou, pentru măști de păr. Acum folosesc doar produsele repede de aplicat, o mască, ceva. Nu mai am timp, ca înainte”.

Laura Cosoi ne învață cum să preparăm budincă de griș: ”Este o rețetă delicioasă!”

Vestita artistă, care este și o excelentă bucătăreasă, ne-a oferit o rețetă de desert, budincă de griș, cu care vă veți impresiona și musafirii, fiind lesne de preparat:

”Pentru budinca de griș aveți nevoie de 10 minute pentru preparare și de 20 de minute de răbdare, cât stă la cuptor. Ingrediente: 150 g griș, 1 bucățică unt, 3 linguri de zahar de cocos, 4 ouă. Și pentru sirop e nevoie de 200 ml lapte, esență de vanilie și 2 linguri de miere. Mod de preparare: Se încălzește cuptorul la 200 grade. Se bat albușurile de ou, adăugăm zahărul de cocos, gălbenușurile și apoi cu o spatulă se amestecă treptat, în ploaie, grișul. Se unge o tavă cu unt și se adaugă compoziția. Se bagă la cuptor la 180 grade și se lasă 20 minute, până se rumenește la suprafață. Separat, se pune la foc laptele, amestecat cu mierea și cu esență de vanilie. Se scoate tava din cuptor, se lasă la zvântat puțin și apoi se adaugă laptele. Este o rețetă delicioasă! Sper să fie și pe gustul vostru!”.

Budinca ei de griș
Budinca ei de griș

La finalul interviului, Laura le transmite un gând bun cititorilor Ego.ro:

”Le doresc să se bucure de o toamnă cu soare, să aibă inspirație, să zâmbească mai mult și să-și păstreze adevăratele valori în care cred!”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *