Laura Giurcanu de la America Express, adevărul despre relația cu Aris Eram. Ce a dezvăluit: “O legătură frumoasă” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a dat cărțile pe față

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au făcut echipă pentru America Express, emisiune care le-a depășit limitele și le-a pus să treacă prin probe grele. Vedeta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre această experiență, oferind detalii, în același timp, despre legătura formată cu Aris Eram, fiul Andreei Esca.

Laura Giurcanu, detalii despre America Express

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au acceptat provocarea de a merge împreună la America Express, iar fanii le urmăresc aventurile cu sufletul la gură. Concurenta de la Antena 1 ne-a făcut dezvăluiri despre emisiune, explicând că s-ar întoarce oricând acolo, însă nu este atrasă, momentan, de alt reality show:

“Doar în bine, zic eu! Cred că sunt mai răbdătoare, mai rezilientă, mai rezistentă, mai curajoasă. Doar în bine! Și am mai multă experiență, evident. Da, oricând, sincer (n.r. s-ar întoarce acolo)! A fost o experiență foarte frumoasă și partea negativă a fost mult prea mică încât să facă o diferență. Chiar nu am avut vreo problemă, am fost OK! Cred că doar chestia că tot timpul dormi în altă parte și dormi în altă casă, nu mai ești împământenit de loc! În afară de asta, nimic. Chiar cred că sunt rezistentă la orice provocare! Cred că e destul și nu este niciun reality în afară de America Express care să mă fi atras suficient ca să mai merg la altul în afară de primul la care am fost. Nu cred! Sunt OK momentan.”

Ce spune despre Aris Eram

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost invitați în show-ul “Podcastito Express”, unde au făcut dezvăluiri despre legătura lor. Cei doi s-au împrieteni foarte repede, încă din aeroport, iar vedeta ne-a făcut completări despre respectivul moment, în care ambele echipe și-au dorit să stea împreună:

“Eram într-un lounge în aeroport și erau doar două șezlonguri, ca niște paturi. Era o camera închisă, mică. Voiam să stăm toți și ne-am pus pe jos, dar era OK, erai pe o mochetă în aeroport. În aeroport orice e posibil! Oricum, putem să dormim și pe jos, e OK!”

Recent, Aris Eram și Laura Giurcanu au fost surprinși sărutându-se. Concurenta de la America Express ne-a vorbit despre legătura pe care o are cu fiul Andreei Esca, explicând că între ea și acesta s-a format o frumoasă relație de prietenie:

“E o legătură de prietenie, frumoasă, cum este la fel ca și cu ceilalți concurenți. Cam atât pe acest subiect.”

A păstrat o relație bună cu toți concurenții

“Cred că toată lumea se detașează, au trecut deja multe luni de când filmările s-au terminat și toată lumea este detașată de ideea de concurs și de ce s-a întâmplat. Abia m-am întâlnit cu Romică și Cătălin, am filmat ceva, de acolo vin acum. Suntem în relații foarte bune și cred că toată lumea este la fel! Cred că pot să vorbesc în numele tuturor atunci când zic că toată lumea a rămas în relații OK. E haios, mai ales pentru că noi nu știm ce s-a întâmplat cu celelalte echipe și nu știm ce au făcut ceilalți. E foarte amuzant! Tot ce vedem este nou și știm doar ce am făcut noi două!”

Cât despre cum a reacționat după ce au apărut fotografiile cu ea și Aris Eram, Laura Giurcanu a spus: “Nu știu ce am făcut! Rămâne un mister, dacă interesează pe cineva! Dar nu cred că interesează pe prea multă lume, sincer!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *