Lavinia Pîrva nu s-a mai abținut. Ce a putut să anunțe soția lui Ștefan Bănică Jr., a vrut să se afle de la ea

Ce se întâmplă cu vedeta

De când românii au aflat că Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu, interesul pentru vedetă a crescut. Mulți vor să știe cu ce își ocupă timpul soția unuia dintre cei mai cunoscuți artiști din România, așa că bruneta îi ține la curent. De curând, cântăreața a făcut un anunț surprinzător.

Anunțul făcut de Lavinia Pîrva

Partenera lui Ștefan Bănică Jr. are o siluetă de invidiat și face tot posibilul pentru a se menține în formă. Recent, Lavinia Pîrva a dezvăluit cum reușește să facă toate lucrurile pe care și le propune.

Lavinia Pîrva are un băiețel cu Bănică Jr., de care se ocupă în permanență. Chiar dacă își petrece majoritatea timpului cu Alexandru, artista reușește cumva să se ocupe de aspectul fizic.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a vrut ca lumea să afle de la ea

În urmă cu puțin timp, soția lui Ștefan Bănică Jr. a relatat pe Instagram că activitățile sale zilnice sunt asemănătoare cu ale unui job. După ce își duce copilul la grădiniță, bruneta merge la diferite proceduri de înfrumusețare. Mai nou, Lavinia Pîrva a început o procedură de remodelare corporală care o ajută foarte mult să arate bine, pe lângă dietă și sport. Potrivit vedetei, a apelat la acest tratament în urmă cu trei săptămâni, iar rezultatele sunt deja vizibile.

„Atunci când vrei să te ocupi de tine și prinzi puțin timp pentru lucrul acesta, e ca și când ai merge la serviciu. Te trezești dimineața, duci copilul la grădiniță și până termină copilul grădinița, eu sunt din procedură în procedură. Am decis lucrul acesta în urmă cu trei săptămâni și rezultatele se văd. Dar ce te faci atunci când nu beneficiezi de acest timp?”, a mărturisit aceasta în mediul online.

S-a întors la marea ei dragoste

De altfel, tot pe Instagram, unde ține legătura cu admiratorii săi, cântăreața le-a dezvăluit că a venit momentul să se reîntoarcă la marea ei dragoste: pilates.

„Am început săptămână în forță, ocupându-mă de mine. Hello, iată-mă în sala de pilates, m-am reîntors la marea mea dragoste. Pilatesul mie mi-a făcut foarte mult bine, așa că vă voi ține la curent cu transformările pe care le voi avea în urma acestui minunat sport”, a explicat bruneta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *