Lavinia Pîrva, surprinsă în brațele altui bărbat cu mușchi și tatuaje. Imaginile fierbinți au ajuns pe net

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt împreună de 10 ani și s-au căsătorit în mare secret în 2017, în Bulgaria. În tot acest timp, vedeta pare că duce o viață liniștită lângă artist, iar oamenii îi apreciază ca o familie. Recent însă, cântăreața a postat o fotografie în care se află în brațele altui bărbat!

Lavinia Pîrva, imagini fierbinți pe internet

Activă pe rețelele sociale, Lavinia Pîrva obișnuiește să împărtășească mereu detalii cu privire la viața și activitățile zilnice. Însă, o imagine în care apare în brațele altui bărbat a surprins pe toată lumea. Este vorba despre cel mai nou videoclip al vedetei, ce presupune îmbrățișări cu o persoană de sex masculin (vezi foto în galerie).

Formează un cuplu cu Ștefan Bănică Jr. de mulți ani

Ștefan Bănică Junior a confirmat relația cu Lavinia Pârva în toamna anului 2013, la câteva luni după divorțul de Andreea Marin. Cu toate acestea, au fost surprinși împreună și s-a scris despre legătura dintre ei încă din 2011. La acea vreme, solistul a negat că se iubește cu bruneta.

Așadar, în septembrie 2013, Bănică Jr. a anunțat că formează un cuplu cu Lavinia Pârva, după o perioadă în care speculațiie cu privire la viața lui amoroasă atinseseră cote maxime.

„Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Mulțumesc”, a punctat Ştefan Bănică Jr. pentru Mediafax.

Câțiva ani mai târziu, vedeta TV a fost ceva mai dornică să vorbească despre relația cu Lavinia Pîrva: „Îi mulţumesc Laviniei pentru faptul că-mi dă un echilibru, pentru că se adaptează situaţiei noastre. Ea este foarte bună prietenă cu copiii mei. Este extrem de important acest aspect pentru mine şi îi mulţumesc. Jos pălăria pentru ea”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *