Le mai ții minte pe Mia și Roberta din Rebelde? Actrițele sunt schimbate total, abia le mai recunoști

Află ce mai fac Mia și Roberta din Rebelde

În jurul anilor 2000, serialul Rebelde făcea furori în țara noastră. Nu exista român care să nu-i îndrăgească pe cei șase liceeni Mia, Roberta, Lupita, Miguel, Diego și Giovanni din celebra telenovelă, dar oare ce mai fac acum Anahi și Dulce Maria? Iată cum arată astăzi și cu ce se ocupă cele două actrițe care, în trecut, au cucerit inimile multor telespectatori!

Cum arată astăzi Anahi Puente și Dulce Maria din Rebelde

Anahi Puente și Dulce Maria nu aveau nici 20 de ani împliniți când și-au început cariera pe micul ecran. Însă, odată cu rolurile pe care le-au interpretat în celebrul serial Rebelde au cunoscut adevăratul succes.

Toți cei șase liceeni erau pur și simplu adorați de către publicul din țara noastră și aproape că nu există român care să nu își amintească de ei. Mai ales că, la un moment dat, aceștia au și pășit pe meleagurile noastre și au susținut un concert extraordinar.

Marele eveniment a avut loc în anul 2008, la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar 8.000 de spectatori i-au aclamat atunci pe favoriții lor. Anii au trecut, iar fanii sunt curioși să afle ce mai fac astăzi Mia și Roberta din Rebelde sau Anahi Puente și Dulce Maria, pe numele lor adevărate.

Ei bine, adolescentele dulci, amuzante și extrem de carismatice s-au maturizat şi s-au pus la casa lor, dar au rămas la fel de frumoase, având niște trupuri de invidiat.

Citește și Alexandru Conovaru a avut parte de momente neplăcute după apariția lui în „Clanul”. „Nu mi-a venit să cred că lumea percepe chestia asta”. Prin ce a trecut actorul VIDEO EXCLUSIV!

Cu ce se ocupă acum

Anahi Puente s-a născut pe data de 14 mai 1983 în Ciudad de Mexico. Este actriţă, cântăreaţă şi model, dar a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Mia Colucci în serialul Rebelde.

După destrămarea trupei RBD în 2008, a continuat să cânte solo şi a reintrat în lumea actoriei în anul 2012. Trei ani mai târziu și-a unit destinul cu Manuel Velasco Coello, un fost guvernator al statului Chiapas, Mexic, iar aceștia au conceput doi copii minunați.

În prezent, Anahi se concentrează pe muzică, mai ales că la finalul anului trecut trupa RBD s-a reunit. De asemenea, actrița are și propriul blog, unde vorbește despre nutriţie sau yoga.

În ceea ce o privește pe Dulce Maria, aceasta s-a născut pe data de 6 decembrie 1985, tot în Ciudad de Mexico. După dezbinarea trupei, aceasta a continuat să cânte și să joace în diverse telenovele.

Pe plan personal, s-a căsătorit în 2019 cu producătorul Paco Alvarez și un an mai târziu a născut o fetiță, care a devenit centrul Universului ei. Dulce Maria este extrem de dedicată creșterii acesteia și, din acest motiv, nici nu a participat la reuniunea celebrei formații.

De asemenea, Alfonso Herrera, Poncho, i-a anunțat pe foștii săi colegi că a renunțat definitiv la cântat, dedicându-se în totalitate profesiei de actor. Astfel, acesta nu va apărea în concertele RBD.

Citește și George Piștereanu a dat lovitura în SUA. Unde poate fi văzut actorul român alături de regizorul Richard Stan!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *