Nu mai știi ce să gătești? Ei bine, piureul de cartofi este întotdeauna o idee bună. Vrei să afli cum să-l faci gustos? Ei bine, folosește această legumă populară, la care bucătarii profesioniști apelează de fiecare dată cu încredere, și vei obține cel mai bun preparat. Iată ce trebuie să adaugi neapărat în apa în care fierbi cartofii pentru piure!
Piureul de cartofi se numără, fără doar și poate, printre garniturile preferate atât de copii, cât și de adulți. Cu o textură fină și cremoasă, el este adorat de milioane de persoane. Totuși, puține gospodine știu acest secret.
Ei bine, bucătarii experimentați au dezvăluit, de curând, cum obțin un piure de cartofi gustos. Vrei să faci și tu unul fix ca la restaurant? Atunci pune o ceapă în apa în care fierbi cartofii.
Specialiștii spun că ceapa oferă o aromă incredibilă piurelui de cartofi. Însă, recomandarea lor este ca leguma să fie tăiată în bucăți și abia apoi adăugată la amestec. În acest fel, nu doar că vei avea parte de un preparat delicios, ci și de unul extrem de pufos, conform celor de la click.ro.
De asemenea, experții recomandă să mai adaugi la final, după ce ai pisat cartofii și ai încorporat toate ingredientele, o lingură sau două de brânză rasă sau de mozzarella. Poți alege oricare din aceste două variante. Cele două ingrediente au rolul de a oferi un plus de savoare piureului de cartofi.
Citește și Ce să pui în piure, în loc de lapte, pentru a ieși cremos, fin și aerat. Rețeta de care nu te vei mai sătura!
Citește și Cei mai buni cartofi pentru un piure fin și delicios. Ingredientul magic care schimbă tot gustul!